Локомотив Кубань - ЦСКА. Матч дня Єдиної Ліги ВТБ

13 жовтня «Локомотив-Кубань» на паркеті «Баскет Холл Арени» в Краснодарі прийме ЦСКА. Матч пройде в рамках регулярного сезону Єдиної Ліги ВТБ 2022/23.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Локомотив Кубань» – ЦСКА

Локомотив Кубань

У Єдиній Лізі ВТБ 2022/23 «залізничники» розпочали свій шлях із поразок від МБА на своїй території з рахунком 73:86. Болюча подія, адже суперник минулого сезону виступав лише в Суперлізі Росії. Тоді «Локо» зробив правильні висновки і здобув домашню перемогу над «Самарою» (79:70). Наразі «Кубань» займає лише восьме місце в турнірній таблиці. Джейлен Берфорд набирає в середньому 26 очок за гру, і він дуже хороший у перехопленнях. Заслуговують похвали також Квітковські, Вілліс, Мартюк і Щербеньов.

ЦСКА

Москалі тримають удар. У минулому сезоні клуб втратив чимало яскравих зірок, крім цих подій, москвичі не стали чемпіонами Єдиної ліги ВТБ 2021/22. Заздрісники в один голос почали кричати, що гегемонії ЦСКА прийшов кінець, але не все так просто і поспішних висновків робити не варто.

Новий сезон ЦСКА в Єдиній Лізі ВТБ розпочав перемогою над «Самарою» з рахунком 85:72. Далі "солдати" вдома розгромно перемогли Цмокі-Мінськ 107:63. На даний момент москвичі лідирують в турнірній таблиці змагань, а критики мовчать. Швед набирає в середньому 20,5 очок і 6 передач за матч. Мілутінов віддає супернику 14,5 очка, а за зустріч збирає 7,5 м'яча на щиті. У Давидоваца десять очок і вісім підбирань, у Антонова 10/7.

Локомотив Кубань - ЦСКА

Історія протистояння

Минулого сезону клуби мали можливість змагатися шість разів. Вони двічі перетиналися в регулярному чемпіонаті Єдиної ліги ВТБ (дві перемоги ЦСКА), а потім провели чотири бої в півфіналі. Цю серію виграли "солдатці" з рахунком 3:1. Якщо брати зріз десять екстремальних протистоянь між клубами, то тут за позитивними результатами буде 8:2 на користь московських баскетболістів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

На користь гостей говорить і минуле, і сьогодення. Букмекери в це охоче вірять. За перемогу гостей платять лише 1,24. Ставки на виграш господарів множаться на 4,52. Загальний бал менше 160,5 оцінюється в 1,94. Подолання цього відсікання коштує 1,96. Коефіцієнт на виїзд 2 (-8,5) становить 1,94. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Локомотив» досі шукає свій новий баскетбол, звідси деяка нестабільність результатів. У ЦСКА з цього моменту вже повний порядок. Гості, як би банально це не звучало, отримають позитивний результат у класі, а ось господарі будуть боротися до кінця, хоча бій завершиться без діючої кінцівки з гандикапом 2 (-6). Матч обіцяє бути веселим, активна робота баскетболістів в атаці викликала радість у глядачів – тотал (160,5).

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0