УНІКС – Єнісей. Прогноз на матч єдиної ліги ВТБ

Арена «Баскет Холл» в Казані стане місцем зустрічі місцевого УНІКСа і красноярського «Єнісею». Гра відбудеться 9 жовтня 2022 року.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу УНІКС – Єнісей

УНІКС

У минулому сезоні казанці були налаштовані заявити про себе в Євролізі. Для цього турніру вони зібрали відмінну команду, але УНІКС, як і інші російські команди, був виключений з міжнародних змагань. Цілком очікувано після цих подій лідери легіонерів поспішили до виходу. У підсумку клуб завершив сезон із тими, хто залишився, і взяв бронзові медалі Єдиної ліги ВТБ, залишивши без роботи «Кубань Локо» в серії (3:1).

Влітку УНІКС зробив непогані очки, а тепер знову в числі претендентів на перемогу в Єдиній лізі ВТБ. Під час канікул казанці програли «Зеніту» в товариському матчі, а потім зайняли третє місце в Суперкубку ВТБ. У першому матчі офіційного сезону УНІКС відправився в Санкт-Петербург і переміг там чинного чемпіона (82:79). Рейнольдс віддав супернику 22 очки, Димитриевич - 17, Браун - 16.

Єнісей

У минулому сезоні Єдиної ліги ВТБ клуб вийшов у плей-офф турніру. Він потрапив туди з восьмого місця і лише після Калева та Зеленої Гури покинув чемпіонат. Але красноярців вистачило лише на перший раунд плей-офф. Вони не витримали конкуренції з боку майбутнього чемпіона (0:3 із «Зенітом»). Перед початком нового чемпіонату країни команда провела три товариські матчі і в усіх програла.

У першому офіційному матчі Єдиної ліги ВТБ 2022/23 «Єнісей» приймав «Нижній Новгород». У першій чверті господарі вийшли вперед, а до четвертої не віддали перевагу супернику. У підсумку зустріч все-таки затягнулася на два овертайми (67:67), на які красноярцям вже не вистачило і вони поступилися (82:90). Для цієї гри в Красноярську варто виділити чотирьох баскетболістів: Джеймса Томпсона (22 очки і 8 підбирань), Анджело Уорнера, який віддав супернику 16 очок в рингу і забив 5 голів на щиті, а також Владислава Трушкіна (15/5) і Орландо Коулман (12/2). Хоча й тут не все райдужно. Наприклад, вищезгаданий Томпсон з лінії штрафних кидків виконав лише два кидки з десяти спроб.

УНІКС – Єнісей

Історія протистояння

У минулому сезоні Єдиної ліги ВТБ Казань двічі обіграла Красноярськ. Спочатку вони були сильнішими на виїзді в овертаймі – 83:80 (після 69:69). Потім дуже потужно закріпили успіх вдома (97:77). Раніше УНІКС провів ще два матчі в парах. Востаннє "Єнісей" перемагав команду з Татарстану в грудні 2019 року.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в «Казані» після перемоги над «Зенітом». Успіх власників сайту оцінюється лише 1,07. Перемога гостей оцінюється в 8,7. Коефіцієнт на 153,5 становить 1,91. Команди платять 1,85 за подолання цієї межі. Ставки на виїзд (-14,5) множаться на 1,94. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

УНІКС дуже добре стартував у Єдиній Лізі ВТБ. Йому не важко буде нищівно зламати невиразного суперника на його паркеті з перевагою не менше п'яти атак. Враховуючи те, що обидві команди люблять працювати в атаці, цілком реально взяти Тотал понад 153,5.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0