ЦСКА – Єнісей. Матч лідера та аутсайдера Єдиної Ліги ВТБ

27 жовтня в Москві на баскетбольному майданчику спорткомплексу "Крилатское" відбудеться матч між столичним ЦСКА і красноярським "Єнісеєм". Команди визначать найсильнішого в регулярному сезоні Єдиної Ліги ВТБ сезону 2022/23.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ЦСКА – Єнісей

ЦСКА

На зло своїм заздрісникам "солдати" продовжують залишатися лідерами Єдиної ліги ВТБ. Після п'яти матчів у турнірі ЦСКА займає перше місце, не маючи поразок. Таким же результатом у чемпіонаті може похвалитися лише УНІКС, відстаючи зараз за різницею очок.

Влітку команда проводила цільові закупівлі, щоб замазати проблемні місця, які утворилися в складі. Головна сила «червоно-синіх» у тому, що вони практично зберегли основний кістяк. Новачки швидко здобудуть довіру навколо нього, і команда буде добре розвиватися вперед.

ЦСКА вже перемагав «Самару» (85:72), «Цмоки-Мінськ» (107:63), «Локомотив-Кубань» (84:64), МБА (110:78) і «Автодор» (102:75). Варто звернути увагу на те, що москвичі не пропускають більше 75 очок за матч у сезоні і завжди набирають строго більше 84 очок. Чудові цифри.

Єнісей

Зараз «Єнісей» займає десяте місце з 12 можливих. Красноярці виграли лише один раз у перших п'яти матчах змагань. В останньому турі їм вдалося здолати нудний «Цмокі-Мінськ» з рахунком 54:36. Раніше вони програли Нижньому Новгороду (82:90 у додатковий час після 67:67), УНІКСу (59:104), Самарі (86:92 в овертаймі після 81:81) і Зеніту (61:89). Єнісей має складний календар, але з цим нічого не поробиш.

На виїзді проти ЦСКА, який поки не має поразок, буде дуже важко. Не виключено, що буде розгром. Об'єктивно Єнісею тепер нічим зупинити «армійців». У будь-якому випадку, на паркет 27 жовтня обов'язково потрібно вийти. Щоб хоч якось зберегти обличчя, можна спробувати грати максимально жорстко в захисті.

ЦСКА – Єнісей

Історія протистояння

У минулій Єдиній Лізі ВТБ "солдати" двічі перемогли в парах (97:88 вдома та 87:62 на виїзді). Раніше ЦСКА ще двічі обіграв Красноярськ. Минулого разу "Єнісей" був сильнішим за москвичів у вересні 2019 року. До цього столичні баскетболісти провели ще одну потужну серію з 18 позитивних результатів поспіль проти сибіряків, яка бере свій початок ще в 2010 році ще в російській Суперлізі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

ЦСКА є фаворитом практично в кожній грі Єдиної Ліги ВТБ, так і в цій зустрічі. Букмекери не сумніваються, що господарі поля переможуть. Коефіцієнт 1,83 на гандикап 1 (-30). Коефіцієнт на індивідуальний тотал 1 більше (95,5) становить 1,73. Ставки на індивідуальний тотал 2 менше (62,5) множаться на 2,25. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Москвичі зі старту матчу підуть вперед. Вони збільшуватимуть свою перевагу, що в підсумку обернеться непристойною поразкою суперника. Власники паркету візьмуть три або всі чверті. ЦСКА точно набере більше 96,5 очок і не дасть супернику відповісти на це чимось серйозним.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0