Зеніт проти ЦСКА. Матч захисту чемпіона з найтитулованішим клубом ліги

1 листопада 2022 року відбудеться центральний матч чергового туру Єдиної ліги ВТБ, в якому пітерський «Зеніт» прийме московський ЦСКА. Зіграють переможець минулого сезону та його віце-чемпіон. Гра пройде на паркеті спорткомплексу "Сибур Арена" в Санкт-Петербурзі.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Зеніт» – ЦСКА

Зеніт

Пітерцівський «Зеніт» поступився УНІКСу в першому матчі сезону. Це було повернення з небес на землю для чинного чемпіона. Тоді петербуржці перемогли п'ять разів поспіль. Зараз «Зеніт» із балансом 5/1 займає третє місце в Єдиній Лізі ВТБ.

Синьо-біло-блакитні дуже покращилися за останні роки. Звичайно, не можна применшувати тут заслуг Паскуаля. З цим наставником Зеніт сяяв. У цьому сезоні було б добре захистити титул. Команда має найкращий захист на змаганнях на сьогоднішній день і четверте напад.

Калеб Хоумслі увійшов до символічної п'ятірки позаминулого туру. У матчі проти «Самари» він відзначився сімома точними ударами з-за дуги. Його зусилля допомогли «Зеніту» відіграти «Самару» на 11 очок і перемогти.

ЦСКА

Москвичі йдуть першими в турнірній таблиці. Після шести матчів вони не зазнають поразок. Подібним досягненням у цьому сезоні Єдиної ліги ВТБ може похвалитися лише УНІКС, а ось у Казані гірша різниця очок, тому вони другі.

У минулому ігровому році "солдати" дійшли до фіналу плей-офф чемпіонату і поступилися там Зеніту. Є підстави вважати, що баскетболісти ЦСКА зараз дуже злі на своїх колег з берегів Неви. Добре було б потужно обіграти пітерців на їх території. Столичні баскетболісти підходять до цієї битви з найкращими показниками за нападом у лізі та з третім захистом.

Нікола Мілютінов потрапив до першої п'ятірки позаминулого туру. У матчі з «Автодором» він був дуже хороший. На його рахунку в цьому бою 16 очок, вісім підбирань і 27 очок ефективності на паркеті. Швед також відправився в нову команду кращих з кращих. У зустрічі з «Єнісеєм» Олексій набрав 16 очок, чотири підбирання, вісім передач і KPI 26.

Зеніт проти ЦСКА

Історія протистояння

У минулому сезоні команди зустрічалися десять разів. Одна з битв відбулася в Євролізі. У ньому сильнішими виявилися баскетболісти ЦСКА. Потім клуби двічі билися в регулярному чемпіонаті Ліги ВТБ і одного разу засмутили один одного. Решта сім боїв відбулися у фіналі турніру. Зеніт виграв цю серію з рахунком 4-3. Влітку петербуржці були удвічі сильнішими за москвичів. Спочатку це було в головному матчі Кубка Гомеля, а потім у фіналі Суперкубка ВТБ.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не бачать явного фаворита в матчі, хоча трохи більше вірять у господарів майданчика. На перемогу «Зеніту» дають 1,88, а успіх ЦСКА оцінюють у 2,025. Ставки на Тотал менше 159,5 множаться на 2. Подолання цієї планки балів коштує стільки ж. Коефіцієнт на фору 2 (-3) становить 2,05. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Є рівні суперники. Цілком можливо, що у них сьогодні найкращі склади в Єдиній Лізі ВТБ. Тут і яскраві особистості, і злагоджені командні дії. Пітерці продовжують серію з п'яти перемог, але в останньому матчі ледь не програли. Клубу поки що не вистачає стабільності та холоднокровності, а в ЦСКА в цьому плані все в порядку. Гості припустяться менше помилок і зможуть здобути сьому поспіль перемогу в турнірі (Win 2). Вони зроблять це впевнено. У підсумку матчу інтриги не буде – фора 2 (-3). При цьому петербуржці залишаться вірними собі і продемонструють відмінну роботу в захисті, зробивши загальний рахунок на табло відносно скромним - Total Under (159,5).

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0