УНІКС – Автодор. Прогноз на матч єдиної ліги ВТБ

1 листопада в Казані місцевий УНІКС прийме саратовський «Автодор» у рамках сьомого туру регулярного чемпіонату Єдиної Ліги ВТБ. Гра пройде під склепінням арени Баскет-Холл.

Наші експертні прогнози та аналіз проти УНІКС проти Автодору

УНІКС

На рахунку казанського УНІКСа шість перемог у шести матчах Єдиної ліги ВТБ. Це вже повтор їх стартового рекорду і є хороші перспективи встановити новий. Зараз клуб посідає друге місце в турнірній таблиці, відстаючи від ЦСКА лише на різницю очок.

Гравці УНІКСу на хвилі. Вони добре рухаються і взаємодіють. У минулому турі Дімітрієвічу вдалося встановити новий рекорд поточного розіграшу чемпіонату за кількістю результативних передач за матч. Македонець зробив 12 результативних передач, набрав вісім очок і взяв два м'ячі за щит. Рейнольдс увійшов до символічної збірної минулого туру. Центровий в останній грі проти МБА був хороший і під кошиком, і на дузі. У підсумку баскетболіст набрав 30 очок (перший гравець сезону, який досяг цієї планки в атаці), зробив три підбирання і п'ять перехоплень. Варто сказати, що таких героїв у команді чимало. У цьому сезоні казанська команда здатна націлюватися на великі цілі.

Автодор

Саратову важко. Зараз вони якось чіпляються за восьме місце, маючи в активі лише дві перемоги після шести зустрічей у Єдиній Лізі ВТБ 2022/23. «Автодор» у сезоні обійшов лише «Астану» та «Цмокі-Мінськ», які зараз займають два останніх рядки в підсумковому протоколі змагань. Тут нема чим пишатися. У команди негативна різниця в чемпіонаті та вкрай ненадійна лінія захисту.

Поїздка в Казань стане справжнім випробуванням для «Автодору», оскільки суперник знаходиться в дуже хорошій формі. Загалом варто відзначити, що у Саратова складний календар на старті. У своїх програних матчах вони змагалися з: «Зенітом», ЦСКА, «Нижнім Новгородом» і «Пармою». Наразі ці клуби входять до ТОП-6 турніру.

УНІКС – Автодор

Історія протистояння

У минулій Єдиній Лізі ВТБ УНІКС двічі переміг «Автодор». Спочатку він був сильнішим вдома з рахунком 97:59, а потім здобув позитивний результат на виїзді – 88:79. Раніше клуб ще двічі перемагав у парі. Востаннє «Автодор» перегравав «Казань» у жовтні 2021 року, а до цього була ще одна успішна серія УНІКСа, яка складалася з 11 матчів проти «Саратова» без поразок. Воно почалося восени 2015 року.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Для букмекерів явними фаворитами є господарі поля. Їхня перемога коштує 1,01. Успіх гостей близький до чогось із баскетбольної фантастики. Коефіцієнт на Win2 становить 9,7. Коефіцієнт на Total Under 165,5 становить 1,89. Перевищення цього обмеження оцінюється тими ж цифрами. Ставка на гандикап 1 (-21) множиться на 1,82. Якщо взяти Individual Total 2 Over (95,5), ви можете збільшити свої гроші в 2,17 рази. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У Єдиній лізі ВТБ 2022/23 «Автодор» буде більше прогресувати, але пізніше, коли їхній графік стане простішим. Проте на виїзді проти УНІКСа хвилюватися нема про що. Команда господарів розірве оборону Саратова, здобувши величезну перемогу - гандикап 1 (-21), зробивши порівняльно високий загальний загальний результат гри, загальний овер (165,5) і дозволивши набрати майже 100 очок.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0