Автодор – Локомотив-Кубань. Матч команд, що чіпляються до плей-офф Єдиної ліги ВТБ

У неділю, 6 листопада, в Саратові на майданчику арени «Кристал» місцеві баскетболісти клубу «Автодор» приймуть своїх колег з кубанського «Локомотива». Це восьмий матч для команд в Єдиній Лізі ВТБ 2022/23.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Автодор» – «Локомотив-Кубань».

Автодор

Зараз «Автодор» посідає сьоме місце в підсумковій таблиці чемпіонату з чотирма перемогами після семи зіграних матчів. Результат буде вважатися середнім. Загалом є до чого прагнути і над чим працювати, але тут багато чого можна віднести до набору форми на початку сезону тощо. Похвальних слів заслуговує боутрайт Райан, який набирає 15 очок за матч, не відстає від нього Михайловський Микита (13,8).

У команди попереду гідна гра. Вона добре забиває, демонструє відносно хорошу влучність з усіх дистанцій, але захист не вдається. Якщо вдасться підтягнути цю складову, то саратовці точно піднімуться в турнірній таблиці. Відзначимо, що «Автодор» є найкращим у ВТБ за блок-шотами (чотири за гру).

Локомотив-Кубань

Нинішній сезон команда почала зім'ятою. Поки що її результати нижчі за її амбіції. Після семи матчів «Локомотив-Кубань» займає восьме місце в підсумковому протоколі змагань, маючи лише три перемоги та негативну різницю очок. Слабо, бо «залізничники» позиціонуються як баскетбольний ТОП країни.

Якщо шукати позитив, то потрібно віддати належне «Кубані» за їхньою грою на щиті. У цьому компоненті вони треті на турнірі. У середньому вони роблять трохи більше 38 підбирань за гру. За перехопленнями "залізничники" на четвертому місці (близько дев'яти за бій). Говорячи про особливості стилю Локо, не можна не відзначити його жорсткість. У середньому південці фолять 22 рази за матч. Лише дві команди грають грубіше на турнірі. Берфорд Джейлен займає друге місце в заліку бомбардирів (18,6 очка за зустріч). Вілліс Даррал робить 13,3.

Автодор – Локомотив-Кубань

Історія протистояння

«Залізничники» вже три матчі поспіль не знають поразок у парах. Саратовці востаннє перемагали Краснодар у листопаді 2020 року (в овертаймі). У Єдиній лізі ВТБ попереднього скликання «Локо» спочатку був сильнішим на виїзді з рахунком 108:95, а потім здобув позитивний результат на своїй території (106:83). У десяти екстремальних битвах клубів – 6:4 за перемогами на користь південців.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери забули про колишню силу «залізничників» і зараз їм не вірять. Виїзна перемога оцінюється в 1,95. За успіхи господарів баскетболістам платять 1,87. Коефіцієнт на Тотал під 161,5 становить 1,9. Якщо взяти Total більше 161,5, то ваш банк можна збільшити в 1,84 рази. Ставки на виїзд 2 (-4,5) множаться на 2,71. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Локомотив» не дуже яскраво стартував у Єдиній Лізі ВТБ 22/23, але в кожному матчі намагається покращуватися. «Автодор» теж не блищить у перших іграх сезону, хоча тут складніше і, мабуть, це просто рівень команди. У найближчій зустрічі гості здобудуть впевнену перемогу – Перемога 2 та фора 2 (-6), відпрацювавши попередні помилки. Господарям майданчика залишиться тільки постаратися погнатися за суперником, але план не спрацює, зате рахунок на табло в кінці матчу буде відносно великим - Тотал більше (161,5).

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0