Зеніт – Нижній Новгород. Матч чинного чемпіона Єдиної Ліги ВТБ

У восьмому турі Єдиної ліги ВТБ 2022/23 7 листопада пітерський "Зеніт" прийматиме "Нижній Новгород". Зустріч відбудеться на баскетбольному майданчику спорткомплексу "Сибур Арена".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Зеніт» – «Нижній Новгород».

Зеніт

Команда з Санкт-Петербурга в минулому сезоні вперше в історії стала чемпіоном Єдиної ліги ВТБ. Зараз вона хоче захистити титул, але поки схоже, що їй це не вдасться. Нинішній розіграш «Зеніт» стартував з поразки від УНІКСа, потім здобув чотири перемоги поспіль. Послідовно були знищені: Автодор, Єнісей, Самара і Цмоки-Мінськ. В останньому турі чемпіонату «синьо-біло-сині» обіграли баскетболісти ЦСКА.

Складається відчуття, що нинішній стан баскетболістів «Зеніту» такий, що вони не в змозі зупинити потужних конкурентів у Єдиній Лізі ВТБ. Я радий, що зустрічі з усіма в першому турі закінчилися. Далі потрібно просто брати перемоги і чекати осічок від тих, хто йде вище в таблиці. Зараз «Зеніт» займає третє місце в загальному заліку змагань.

Ертель - другий пасовий чемпіонату (в середньому 7,7 за матч). Соломон за цей період встигає зібрати трохи більше шести куль на щиті. Загалом, від керівників Петербурга всі чекають більшої активності. Склад команди з берегів Неви наповнений професіоналами найвищої проби. Вони повинні проявити себе яскравіше.

Нижній Новгород

З балансом 4/3 команда посідає сьоме місце в турнірній таблиці. Непоганий результат. В принципі, така ж різниця перемог і поразок у «Самари», яка займає тут четвертий рядок. Нижегородці вже встигли обіграти в Єдиній Лізі ВТБ 2022/23: Єнісей, Автодор, Астану та Локомотив. Поразки були в матчах з: УНІКСом, Самарою та МБА.

Лав займає четверте місце в змаганнях за кількістю очок за матч (15,7 в середньому). Хвостов робить близько п'яти передач за гру, Стребков - три. Ганкевич - найкращий підбирач в Нижньому Новгороді (5,3). Бабурін, Салаш, Лав і Хвостов перехоплюють м'яч у середньому трохи більше семи разів за зустріч. У цьому компоненті HH неймовірно хороший у Лізі 2022/23.

Зеніт – Нижній Новгород

Історія протистояння

П'ять екстремальних поєдинків у парі залишилися для Санкт-Петербурга. У минулій Єдиній Лізі ВТБ вони спочатку здобули позитивний результат вдома з рахунком 90:74, а потім повторили його на виїзді (80:74). Востаннє «Нижній» перемагав «Зеніт» у жовтні 2019 року. У десяти останніх битвах команд – 7:3 за перемогами на користь баскетболістів з Санкт-Петербурга.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Чинний чемпіон Єдиної ліги ВТБ знаходиться в гідній формі, і букмекери вірять в нього. Зеніт платить лише 1,15 за перемогу. Ставки на Перемогу 2 множаться на 9,3. Коефіцієнт на Total Under 157,5 становить 1,89. Коефіцієнти також 1,89, щоб подолати цю межу очок. Якщо ви візьмете гандикап 1 (-20), ви можете збільшити свій банк у 1,72 рази. Окремий тотал 2 більше (68,5) оцінюється в 1,9. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Нижній Новгород» непоганий на певному рівні в Єдиній Лізі ВТБ, але не проти лідерів турніру. Господарі переможуть з розгромною перемогою (Перемога 1) без жодної інтриги, фора 1 (-12). Гості люблять і вміють забивати очки, до фінальної сирени не здадуться, намагаються наздогнати суперника і обов’язково отримають свої 69 очок – Total 2 More (68,5). У підсумку все це призведе до порівняно великих цифр на табло – Тотал більше (157,5).

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0