Іспанія проти Німеччини. Хто виявиться сильнішим у битві європейських гігантів?

27 листопада в матчі 2-го туру групового раунду ЧС-2022 на «Аль-Байт Арені» (Ель-Хаур) зустрінуться збірні Іспанії та Німеччини.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Іспанія проти Німеччини

Іспанія

Збірна Іспанії після золота турніру в 2010 році трохи знизила темпи, одного разу команда навіть не змогла вийти з групи, а в 2018 році вилетіла з боротьби в 1/8 фіналу. Значно краще підопічні Луїса Енріке вже показали себе на Євро-2020, команда зуміла дійти до півфіналу чемпіонату. «Червона фурія» також без проблем потрапила на новий Чемпіонат світу, вигравши свою групу, на цьому етапі команда допустила лише одну помилку, поступившись Швеції 1:2.

Іспанія підходить до турніру в оптимальних умовах, в останньому товариському матчі команда виявилася сильнішою за Йорданію 3:1.

Німеччина

Німеччина теж нещодавно святкувала завоювання золота, німці стали чемпіонами в 2014 році. Але в Росії Бундестім провалився, навіть не пройшовши груповий етап. Чемпіонат Європи 2020 року також став для німців невдалим, команда покинула гонку на стадії 1/8 фіналу. Вже у кваліфікації до чемпіонату світу хлопці Ханс-Дітер Флік повернулися на переможний потік, без проблем вигравши свою групу.

У рамках підготовки до ЧС-2022 Німеччина зіграла лише один контрольний матч, обігравши Оман з мінімальним рахунком 1:0. Переможний гол забив Фулкруг.

Іспанія проти Німеччини

Іспанія проти Німеччини факти

  • Іспанія не програвала в останніх п'яти матчах чемпіонату світу.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не можуть виділити фаворита цієї зустрічі. Котирування на перемогу Іспанії становили 2,65. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,35. Котирування зупинилися на перемозі Німеччини, на рівні 2,75. Букмекери не знають, чого чекати від команд щодо результатів. 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.87, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.91. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Іспанія сповнена рішучості повернутися в боротьбу за медалі Мундіалу, склад збірної підкрався бойовий. Німеччина теж є одним із фаворитів турніру, німці викладуться на повну. Хлопці Енріке все одно виграють у поєдинку, "червона фурія" виглядає більш організованою, плюс має серію без поразок у матчах проти збірної Німеччини, і продовжить її: перемога Іспанії - 2,65.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0