Хорватія проти Канади. Чи продовжать «шашечні» переможну серію?

У неділю, 27 листопада, в Досі Хорватія зіграє проти Канади в матчі другого туру групового етапу Чемпіонату світу.

Наші експертні прогнози та аналіз Хорватії проти Канади

Хорватія

У Лізі націй 2022/23 "шашки" стартували з несподіваної домашньої поразки від Австрії (0-3), але потім виграли 4 матчі з п'яти, і посіли перше місце в групі, залишивши позаду Францію та Данію.

З поразки хорвати також розпочали відбірковий турнір на ЧС-2022 (0:1 від Словенії), але потім здобули 7 перемог у 9 матчах, і заслужено виграли групу.

Хорватія брала участь у п'яти чемпіонатах світу. У 1998 році вона дійшла до півфіналу, потім тричі поспіль не виходила з групи (2002, 2006, 2014), а на ЧС-2018 виграла срібло, поступившись у фіналі лише Франції: 2-4. .

Канада

На Золотому кубку КОНКАКАФ, який відбувся минулого літа, "червоні" дійшли до півфіналу, поступившись там збірній Мексики. У відбірковому турнірі до ЧС-2022 Канада посіла перше місце, зазнавши лише двох поразок у 14 матчах і пропустивши 7 голів. Восени команда Гердмана провела три товариські матчі: обіграла Катар (2:0), програла Уругваю (0:2) і зіграла внічию з Бахрейном (2:2).

Канада лише один раз грала на чемпіонаті світу (1986 року в Мексиці) і програла там усі три матчі групового етапу, не забивши жодного гола.

Хорватія проти Канади

Хорватія проти Канади факти

  • Хорватська переможна серія – 4 матчі;
  • "Шашки" програли лише один матч із 15 останніх;
  • У 9 з 11 останніх матчів за участю Канади грала ставка "хоча б один не заб'є".

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитом зустрічі букмекери вважають Хорватію, пропонуючи взяти їй перемогу за 1,78. Нічия дається за 3,9, а Канада виграє за 4,56. 1xbet не вірить у велику кількість голів у майбутній зустрічі: Тотал менше (2,5) - за 1,8, а Тотал більше (2,5) - за 2,06. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

За минулий рік хорвати зазнали лише однієї поразки, а в Лізі націй пропустили лише по одному голу від Данії та Франції в двоматчеві поєдинки. Такі показники вражають, особливо на тлі скромної збірної Канади, в якій можна виділити лише двох сильних гравців – Альфонсо Девіса та Йоната Девіда. Незважаючи на зіркову пару форвардів, «червоні» покладаються насамперед на надійну гру в обороні. Розраховувати на велику кількість голів не варто, тому безпрограшним варіантом буде «Тотал менше (3,0)» за 1,4. На наш погляд, сили абсолютно нерівні, і тут можна сміливо брати «Перемогу Хорватії» за 1,72, комбінований варіант – «Перемога Хорватії + Тотал менше (3,5)» за 2,2 теж виглядає чудово.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0