Португалія проти Уругваю. Хто виявиться сильнішим у боротьбі фаворитів групи «Н»?

У понеділок, 28 листопада, в Лусаїлі Португалія зіграє проти Уругваю в другому турі групового етапу чемпіонату світу.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Португалія – Уругвай

Португалія

У перших трьох матчах Ліги націй 2022/23 португальці набрали 7 очок, але потім програли два з трьох поєдинків, включаючи вирішальний бій іспанцям (0-1), які посіли перше місце в групі.

Щоб отримати путівку на ЧС-2022, команді Сантоса довелося пройти непростий шлях. Вона завершила груповий етап на другому місці, випустивши Сербію вперед після вирішальної очної зустрічі: 1:2 (суперник забив переможний гол на останній хвилині). У плей-офф Португалія не зазнала особливих проблем, обігравши спочатку збірну Туреччини (3:1), а потім македонців (2:0), які залишили позаду італійців на Мундіалі.

На ЧС-2006 Португалія дійшла до півфіналу, але на наступних змаганнях не потрапила далі 1/8 фіналу.

Уругвай

На Кубку Америки-2021 "небесно-блакитні" забили лише 4 голи в п'яти матчах і вилетіли в 1/4 фіналу, поступившись Колумбії в серії 11-метрових (0-0 в основний час).

Уругвай завершив відбірковий турнір до ЧС-2022 на 3-му місці. Було все: і невдалий старт (всього дві перемоги в семи матчах), і серія з 4 поразок, і серія з чотирьох перемог.

На минулому чемпіонаті світу "небесно-сині" виграли всі три матчі групового етапу, не пропустивши жодного м'яча, потім перемогли Португалію (2:1), а в 1/4 фіналу поступилися, як виявилося, чемпіон, збірна Франції.

Португалія проти Уругваю

Португалія проти Уругваю факти

  • У 10 з 11 останніх матчів за участю Уругваю грала ставка «хоча б один не заб'є»;
  • В останніх семи матчах Уругвай пропустив лише один гол;
  • З останніх 10 боїв португалець виграв лише половину.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери більше схиляються до перемоги Португалії з коефіцієнтом 2,09. Коефіцієнт нічиї – 3,39, а перемога Уругваю – 3,78. 1xbet схильний до неефективної дуелі: Тотал менше (2.5) - за 1.76, а Тотал більше (2.5) - за 2.12. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

На минулому чемпіонаті світу в 1/8 фіналу Уругвай переміг Португалію завдяки дублю Кавані: 2:1.

Незважаючи на потужну лінію атаки однієї команди, іншої, неможливо повірити у відкритий, видовищний і результативний футбол. Нас чекає абсолютно рівний бій, у якому все може вирішити один влучний удар. Безпрограшним варіантом буде «Total Under (3.0)» для 1.42, ви також можете спробувати варіант «Total Under (2.5)» для 1.76. З іншого боку, Кавані, Суарес і Нуньєс знаходяться в хорошій формі, стабільно забиваючи у своїх клубах. У зв'язку з цим радимо робити ставки на підопічних Алонсо - "Уругвай з гандикапом" за 1,36 або Уругвай Овер (1,0) за 2,25.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0