Зоря – Минай. Чи відберуть закарпатці очки у фаворита?

27 листопада в рамках 15-го туру української Прем'єр-ліги зустрінуться команди «Зоря» і «Минай».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Зоря» – «Минай».

Зоря

Зоря перервала двоматчеву безпереможну серію в чемпіонаті, впевнено розібравшись з Олександрією 4:1. Підопічні Патріка ван Лейвена довго набирали обертів на полі, через що «жовто-чорні» у першому таймі навіть виглядали переконливіше. Але після перерви луганчани помітно прискорилися, розписавшись у воротах олександрійців 4 рази менш ніж за 15 хвилин. Лише після цього «чорно-білі» розслабилися, дозволивши супернику скоротити відставання. У складі «мужиків» голи відзначилися Бутко (дубль), Булеца та Антюх.

Зоря після 13 матчів посідає 3 місце в УПЛ з 26 очками та різницею м'ячів 29:19.

Мінай

«Минай» перервав серію з чотирьох зустрічей без перемог у чемпіонаті, обігравши в минулому турі харківський «Металіст» з мінімальним рахунком 1:0. Підопічні Володимира Шарана повністю домінували над суперником, команда весь час атакувала, сподіваючись вимотати суперника. Варто відзначити, що харків'яни тривалий час вміло захищалися. Вже в самому кінці удача посміхнулася «біло-синім», Вишневський точним ударом вивів свою команду вперед.

«Минай» піднявся на 11-е місце в турнірній таблиці, маючи в активі 13 очок після 13 матчів і співвідношення м'ячів 9:14.

Зоря – Минай

Факти Зорі проти Минаю

  • «Зоря» виграла 10 з останніх 11 домашніх ігор чемпіонату України;
  • Більше 2,5 голів в 11 з 13 останніх матчів «Зорі» в чемпіонаті України;
  • «Минай» не може перемогти в 27 з 29 останніх виїзних матчів чемпіонату України;
  • У 9 з 10 останніх матчів «Минаю» в чемпіонаті України було забито менше 2,5 голів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать луганчан переможцями. Котирування на перемогу "Зорі" становили 1,48. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,40. Котирування зупинилися на Вікторії Мінай, на рівні 6,70. Букмекери не знають, чого очікувати від українських команд. 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.98, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.82. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Зоря» демонструє хороший результат, команді вдається залишатися в лідируючій групі. Минай діє набагато скромніше, хоча «лисицям» іноді вдається огризатися. Підопічні Ван Лейвена виграють матч, «чорно-білі» завдяки найкращим умовам зможуть зломити опір скромних «біло-синіх», завершивши рік на позитивній ноті, а головне в топ-3 таблиці: перемога «Зорі» з гандикапом 1 (-1) – 1,80.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0