Уельс проти Англії. Хто виявиться сильнішим у британському дербі?

29 листопада в матчі 3-го туру групового раунду чемпіонату світу зустрінуться збірні Уельсу та Англії. Матч відбудеться на арені "Ахмад бін Алі" (Аль-Райян).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Уельс проти Англії

Уельс

Збірна Уельсу ризикує завершити свої виступи вже на цій стадії турніру, в останньому матчі чемпіонату світу команда зазнала поразки від Ірану з рахунком 0:2. Значно активнішими у зустрічі були підопічні Роба Пейджа, валлійці весь час тримали м'яч під контролем, але іранцям вдалося відбити всі атаки. Ближче до завершення основного часу «драконів» чекав дошкульний удар, за порушення був вилучений Хеннессі. Уже в неповному складі валлійцям не вистачило сил відстояти хоча б нічию, суперник сповна скористався наданим шансом.

Уельс посідає останнє місце в квартеті з 1 очком при різниці м'ячів 1-3.

Англія

Збірна Англії після переконливої перемоги над Іраном (6:2) розслабилася, розділивши в останньому матчі очки з США 0:0. Підопічні Гарета Саутгейта були не надто активними у зустрічі, у двох відрізках команда лише тричі влучила у ворота американців. Довгий час «три леви» ніяк не могли наблизитися до воріт суперника. Вже наприкінці поєдинку англійці повністю втратили в швидкості, тому їм навіть довелося замикатися біля своїх воріт, щоб не дати супернику вийти вперед.

Англія посідає перше місце в групі B з 4 очками та різницею м'ячів 6-2.

Уельс проти Англії

Уельс проти Англії факти

  • Англія виграла останні 6 матчів у всіх турнірах проти Уельсу;
  • Англія не пропустила 5 з останніх 6 матчів проти Уельсу в усіх турнірах;
  • Менше 2,5 голів у 6 з останніх 7 матчів чемпіонату світу Уельсу;
  • У 6 з останніх 7 матчів чемпіонату світу Англія забивала менше 2,5 голів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в перемозі британця. Для Уельсу котирування становили 8,30. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,80. На успіх Англії прийняті котирування - 1,44. Букмекери чекають від британців результативного футболу. 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.02, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.88. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Уельс не в формі, команда не може виграти вже 7 зустрічей на всіх рівнях. Для Англії головне не програти нинішній матч і вони вийшли в плей-офф, а якщо виграють, то виграють групу. У британському дербі переможуть хлопці з Саутгейта, «три леви» охоче покажуть свою силу, обігравши головного суперника, який зараз поступається в класі: Англія перемагає з гандикапом (-1) - 1,70.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0