Іран проти США. Яка команда вийде до плей-офф чемпіонату світу?

У вівторок, 29 листопада, на стадіоні імені Ахмеда бін Алі відбудеться поєдинок між Іраном і США в рамках 3-го туру Чемпіонату світу з футболу.

Наші експертні прогнози та аналіз Ірану проти США

Іран

Збірна Ірану у другому турі зуміла реабілітуватися перед своїми вболівальниками за розгромну поразку від британців, обігравши збірну Уельсу. Ця перемога зберегла шанси команди на вихід у плей-офф, тому до вирішального матчу іранці підійдуть у гарному настрої.

У перших двох матчах підопічні Карлуша Кейроша зіграли дуже неоднозначно, але продемонстрували велике бажання йти вперед і результативно грати в атаці. У новому матчі збірну Ірану влаштує навіть нічия, але навряд чи команда зіграє на збереження рахунку.

США

Збірна США на чемпіонаті світу в Катарі ще не програвала, але й не перемагала – у двох поєдинках американці зіграли внічию, показавши при цьому солідний рівень футболу. Поєдинок проти збірної Ірану стане вирішальним для підопічних Грегга Берхальтера на груповому етапі, від якого залежать їхні подальші перспективи.

У перших двох зустрічах американська команда продемонструвала дисципліновану гру, а головною проблемою для Сполучених Штатів стала неякісна реалізація створених моментів. У матчі третього раунду американці зобов'язані покращити цю складову гри, адже лише переможний результат дозволить їм вийти в наступний раунд турніру.

Іран проти США

Іран проти США факти

  • У минулому на чемпіонатах світу команди зустрічалися лише один раз: у 1998 році Іран переміг США з рахунком 2:1;
  • Збірна Ірану забила по 2 голи в кожному матчі цього чемпіонату світу;
  • Команда США не може перемогти протягом останніх п'яти боїв на різних рівнях;
  • Перед матчем третього туру в турнірній таблиці групи В Іран випереджає США на одне очко.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі котирування на цей матч третього туру групового етапу чемпіонату світу з футболу: на перемогу Ірану можна поставити за 3,45, на нічию – за 3,35, а на перемогу США - за 2 вісімнадцять. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Це буде ключове протистояння в групі B, яке вирішить долю другої путівки в раунд плей-офф чемпіонату світу в Катарі. Букмекери віддають невелику перевагу США, які зроблять усе можливе, щоб нарешті здобути першу перемогу на турнірі. Збірна Ірану, у свою чергу, може зіграти другим номером, але й у неї точно будуть шанси в цій зустрічі. Хорошим вибором є ставка на «обидві команди заб'ють» за 1,99.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0