Польща проти Аргентини. Мессі чи Левандовскі продовжать боротьбу на ЧС?

30 листопада в матчі 3-го туру групового етапу Чемпіонату світу з футболу на 974 Arena (Доха) поміряються силами збірні Польщі та Аргентини.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Польща проти Аргентини

Польща

Збірна Польщі святкувала першу перемогу на турнірі, команда була сильнішою за Саудівську Аравію 2:0. Підопічні Чеслава Міхневича активно боролися, що дозволило їм вийти вперед ще до перерви, намагався Зелінський. У арабів була можливість відновити рівновагу, але Щесни відбив пенальті. У другому таймі "білі орли" повністю зосередилися на захисті, лише зрідка втікаючи в контратаки. В одному з таких вильотів Левандовскі встановив остаточний рахунок.

Польща посідає 1-е місце в групі, набравши 4 очки, з різницею м'ячів 2:0.

Аргентина

Збірна Аргентини змогла реабілітуватися після стартового провалу, впевнено розібравшись із командою Мексики 2:0. Підопічні Ліонеля Скалоні повністю домінували над суперником у першому таймі, але мексиканці вміло оборонялися. Лише через годину ігрового часу удача посміхнулася «біло-синім», Мессі влучним ударом вивів свою команду вперед. Надалі аргентинці продовжили тиснути на суперника, вже під кінець основного часу Фернандес зміцнив перевагу. Аргентина піднялася на друге місце в квартеті з 3 очками при різниці м'ячів 3-2.

Польща проти Аргентини

Факти проти Польщі проти Аргентини

  • Польща не пропускала в останніх 3 матчах чемпіонату світу;
  • В останніх 3 матчах Польщі на чемпіонаті світу було забито менше 2,5 голів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять в успіх Мессі та компанії. Котирування на перемогу Польщі склали 8,00. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,30. На успіх Аргентини прийняті котирування - 1,50. Букмекери не чекають від команд результативного футболу. 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.77, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.17. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Польща має всі шанси потрапити в плей-офф, для цього потрібно не програти в найближчій зустрічі. Аргентину влаштує лише перемога, команда буде налаштовуватися саме на цей результат, інакше фаворит покине змагання після групового етапу. Зважаючи на рівень гри команд у перших турах, важко повірити, що полякам вдасться здивувати південноамериканців: перемога Аргентини – 1,50.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0