Японія проти Іспанії. Чи вдасться японцям відібрати очки у підопічних Луїса Енріке?

1 грудня в матчі 3-го туру групового етапу чемпіонату світу зійдуться збірні Японії та Іспанії. Матч відбудеться на арені Khalifa International Stadium (Доха).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Японія проти Іспанії

Японія

Японія після сенсаційної перемоги над Німеччиною не змогла розвинути успіх, поступившись в останньому матчі Коста-Ріці з рахунком 0:1. Підопічні Хаджіме Моріясу в першому таймі діяли дуже слабо, команда довго звикала до поля, так і не зумівши вразити ворота суперника. Після перерви «сині самураї» ще додали, повністю накривши суперника на його половині поля. Такий натиск зіграв з японцями злий жарт, противнику вдалося впіймати їх на помилці, вирішивши результат на свою користь.

Японія займає 2-е місце в групі E з 3 очками та різницею м'ячів 2:2.

Іспанія

Збірна Іспанії в останньому поєдинку розділила очки, зігравши внічию з командою Німеччини 1:1. Значно переконливіше виглядали на полі підопічні Луїса Енріке, але в першому таймі їм не вдалося зламати опір суперника. Лише через годину ігрового часу удача посміхнулася "червоній фурії", Мората пробив точно повз голкіпера. Іспанцям не вдалося втримати перевагу, ближче до кінцівки бундестім відігрався. Команда намагалася організувати штурм воріт німців, але вистояла.

Лідирує в квартеті Іспанія з 4 очками з різницею м'ячів 8:1.

Японія проти Іспанії

Японія проти Іспанії факти

  • Іспанія не програвала в 7 матчах чемпіонату світу.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять в успіх збірної Іспанії. Котирування на перемогу Японії становили 8,20. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,70. На успіх Іспанії прийняті котирування - 1,45. Букмекери чекають результативного футболу від збірних. 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.18, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.76. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Японія показала максимум у першому раунді, але розчарувала у другому матчі. Іспанія впевнено рухається вперед, ніщо не повинно завадити команді стати кращою в квартеті. У заключному матчі групи підопічні Енріке підтвердять свій рівень, "червона фурія" доб'ється впевненого успіху: перемога Іспанії з гандикапом 2 (-1) - 1,62.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0