Хорватія проти Бельгії. Хто переможе в центральному матчі групи F?

У четвер, 1 грудня, на стадіоні "Ахмед бін Алі" відбудеться поєдинок Хорватія - Бельгія в рамках 3-го туру групового раунду чемпіонату світу.

Наші експертні прогнози та аналіз Хорватії проти Бельгії

Хорватія

Збірна Хорватії в першому турі Чемпіонату світу не змогла обіграти команду Марокко, а гра команди Златко Даліча залишила суперечливі відчуття. Склад збірної Хорватії дозволяє їй на рівних грати з кращими командами світу, тому в матчі проти Бельгії вболівальники явно чекають від своїх улюбленців покращення якості футболу.

Поєдинок третього раунду стане вирішальним для збірної Хорватії на Чемпіонаті світу в Катарі, а це означає, що гравцям команди необхідно продемонструвати величезне бажання і мотивацію. Важко сказати, яку тактику обере тренерський штаб на цей матч, але хорвати точно не відсидять всі 90 хвилин у захисті.

Бельгія

Збірна Бельгії також не порадувала своїх уболівальників вдалим виступом у першому турі, скромно обігравши канадців з рахунком 1:0. Тим не менш, «червоні дияволи» підтвердили статус фаворита групи і справедливо розраховують вийти в плей-офф Чемпіонату світу з першого місця.

Склад збірної Бельгії можна сміливо назвати одним із найзірковіших на цьому чемпіонаті світу, але поки команді явно не вистачає злагодженості. У наступних матчах збірній Бельгії також варто очікувати більш сильних виступів, оскільки ця команда має серйозний атакувальний потенціал.

Хорватія проти Бельгії

Хорватія проти Бельгії факти

  • Востаннє команди зустрічалися в товариському матчі у 2021 році: Бельгія перемогла Хорватію з рахунком 1:0;
  • Тільки в двох з останніх п'яти матчів між командами була зроблена ставка на більше 2,5 голів;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між суперниками була зроблена ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Бельгія виграла три з останніх п'яти матчів проти Хорватії на різних рівнях.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі котирування на такий матч третього туру групового етапу чемпіонату світу: на перемогу Хорватії можна поставити за 2,95, на нічию – за 3,40 , а на перемогу Бельгії - за 2,40. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цікавий матч між двома сильними європейськими командами, які зіграють між собою у вирішальному матчі групового етапу. Результат цієї зустрічі однозначно вплине на остаточний розклад у квартеті F, тому і збірна Хорватії, і збірна Бельгії докладуть максимум зусиль, щоб взяти всі три очки. Гра Хорватії проти Бельгії – це зустріч приблизно рівних за класом суперників, кожен з яких здатний відзначитися в цьому матчі. Працюючим варіантом ставки буде «обидві команди заб'ють» за 1,76.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0