Сербія проти Швейцарії. Скільки голів буде забито в цьому матчі?

У п'ятницю, 2 грудня, на стадіоні 974 відбудеться поєдинок Сербія - Швейцарія в рамках 3-го туру групового етапу чемпіонату світу.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Сербія проти Швейцарії

Сербія

Збірна Сербії без шансів програла в матчі першого туру бразильцям і не змогла нічого протиставити фавориту свого квартету. Команда Сербії робить ставку на агресивний футбол, велику кількість єдиноборств і навряд чи відійде від свого стилю в матчі третього кола.

У поєдинку зі швейцарською командою сербам потрібен винятково позитивний результат, а значить, у настрої та мотивації підопічних Драгана Стойковича можна не сумніватися. Навіть якщо команда не потрапить до раунду плей-офф чемпіонату світу, їй явно захочеться голосно грюкнути дверима.

Швейцарія

Перемога в першому раунді над командою Камеруну істотно допомогла в турнірному плані збірній Швейцарії, яка зберігає чудові шанси на вихід з квартету. У матчі третього туру збірну Швейцарії, ймовірно, влаштує навіть нічия, але все ж команда Мурата Якіна спробує взяти максимум очок.

У збірної Швейцарії сильний за європейськими мірками склад, в якому грають представники багатьох провідних чемпіонатів. Тому в класі цієї збірної сумнівів немає, вона заслуговує на те, щоб потрапити до 16 найкращих команд турніру і спробує це підтвердити в поєдинку з Сербією.

Сербія проти Швейцарії

Факти Сербії проти Швейцарії

  • Востаннє команди зустрічалися на ЧС-2018: Швейцарія перемогла Сербію з рахунком 2:1;
  • В середньому в п'яти з десяти матчів за участю збірної Сербії ставка на тотал перевищує 2,5 гола;
  • В середньому в п'яти з десяти матчів за участю збірної Швейцарії робиться ставка на те, що заб'ють обидві команди.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Популярна серед любителів футболу букмекерська контора 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на цей матч третього туру групового етапу чемпіонату світу: на перемогу Сербії можна поставити 2,60, на нічию – 3,25, на перемогу Швейцарії - за 2,80. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Це буде протистояння приблизно рівних за класом суперників, і в такій зустрічі дійсно дуже важко віддати перевагу одній із команд. На позитивний результат у такій дуелі претендуватимуть і Сербія, і Швейцарія, і долю зустрічі цілком може вирішити один забитий гол. З турнірної точки зору цей поєдинок також матиме велике значення, тому, швидше за все, команди навряд чи ризикуватимуть, адже ціна однієї помилки може коштувати одній з них занадто дорого. Хорошим варіантом здається ставка на тотал менше 2,5 голів за 1,70.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0