Аргентина проти Австралії. Чи пройдуть Мессі та компанія до наступного раунду чемпіонату світу?

У суботу, 3 грудня, на стадіоні імені Ахмада бін Алі відбудеться поєдинок 1/8 фіналу чемпіонату світу з футболу між Аргентиною та Австралією.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Аргентина проти Австралії

Аргентина

Збірна Аргентини покинула свій квартет на першому місці, незважаючи на сенсаційну поразку від Саудівської Аравії в стартовій грі. Тоді «Альбіселесте» обіграли сильні команди Мексики та Польщі та показали, що вони все ще є топ-командою, яка може легко та впевнено перемагати.

У матчі проти Австралії аргентинці знову розраховують на перемогу та вихід у наступний раунд Чемпіонату світу. Команда Ліонеля Скалоні ставить перед собою завдання виграти турнір, тому явно не збирається зупинятися на стадії 1/8 фіналу. Безсумнівно, ініціативою в такій грі будуть володіти аргентинці.

Австралія

Збірну Австралії можна сміливо назвати одним із головних відкриттів чемпіонату світу в Катарі, адже ця команда вийшла з дуже складної групи, набравши шість очок. Австралійці не радують уболівальників великою кількістю голів і видовищною грою, але бажаний результат забезпечують.

У матчі 1/8 фіналу чемпіонату світу збірна Австралії буде вважатися аутсайдером, але вихід у плей-офф вже вважається гідним досягненням для збірної. Тому на австралійців у цьому матчі буде набагато менше тиску, і вони зможуть грати в своє задоволення.

Аргентина проти Австралії

Аргентина проти Австралії факти

  • У минулому команди ніколи не грали у фінальній стадії чемпіонатів світу;
  • Загалом у своїй історії суперники провели між собою чотири матчі: тричі перемогла Аргентина, ще одна гра завершилася внічию;
  • Лише в одному з цих чотирьох матчів між командами пішла ставка на тотал більше 2,5 голів;
  • У двох із цих чотирьох матчів між суперниками ставка на те, що «обидві команди заб’ють» пропала;
  • Аргентина та Австралія на цьому чемпіонаті світу здобули дві перемоги та по одному поразці.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Популярна серед любителів футболу букмекерська контора 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий матч 1/8 фіналу Чемпіонату світу з футболу в Катарі: на перемогу Аргентини можна поставити 1,20, на нічию – 6,80, а на перемогу Австралії - за солідні 17,0. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У цьому матчі є явний фаворит – збірна Аргентини, яка, схоже, нарешті схаменулась після поразки в першому матчі і тепер додасть у якості гри. Головним завданням Австралії в цій зустрічі буде зіграти надійно біля своїх воріт і не пропустити ранній гол, а вже потім думати про атакувальні дії. Але все ж вирішальну роль повинен відіграти клас гравців команди Скалоні, тому логічно зробити ставку на збірну Аргентини з форою (-2) за 2,13.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0