Англія проти Сенегалу. Чи зможуть чемпіони Африки переграти засновників футболу?

4 грудня в матчі 1/8 фіналу плей-офф чемпіона світу зустрінуться збірні Англії та Сенегалу. Матч відбудеться на арені "Аль-Байт" (Ель-Хаур).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Англія – Сенегал

Англія

Збірна Англії очікувано стала найкращою у своїй групі, в останньому матчі команда впевнено розібралася з Уельсом 3:0. Підопічні Гарета Саутгейта домінували над суперником у кожному ігровому моменті, але забити так і не змогли. Але у другому таймі "три леви" знайшли лазівку в обороні валлійців, тож їм вдалося поступово перевернути удачу на свою користь. Героєм зустрічі в англійців виявився Решфорд, який відзначився дублем, ще один гол на рахунку Фодена.

Англія посіла перше місце в групі В, набравши 7 очок при різниці м'ячів 9-2.

Сенегал

Збірна Сенегалу здивувала на груповому етапі, після стартової поразки від Нідерландів (0:2) команда віддала відрізок у дві перемоги. В останньому матчі "леви Теранги" були сильнішими за збірну Еквадору 2:1. Підопічні Аліу Сіссе зробили ставку на перший тайм, команда бігла вперед, зрештою зумівши відкрити рахунок. У другому таймі команди обмінялися голами, так що перемога залишилася за африканцями. Гол у складі збірної забили Сарр і Кулібалі.

Сенегал посів друге місце в квартеті з 6 очками при співвідношенні 5:4.

Англія проти Сенегалу

Англія проти Сенегалу факти

  • Англія не має поразок на турнірі Катару протягом трьох матчів;
  • Англія та Сенегал ніколи раніше не зустрічалися.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать підопічних Саутгейта в чвертьфіналі. Для Вікторії Англії котирування були - 1,53. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,00. На успіх Сенегалу прийняті котирування - 8,20. Букмекери не чекають від команд результативного футболу. 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.67, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.34. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Обидві команди добре виступили на груповому етапі. Англія зробила хороший хід, команда спробує хоча б повторити результат минулого Мундіалу, коли грала у півфіналі. Сенегал виконав завдання на турнір, втративши свого лідера Садіо Мане ще до його початку. Звичайно, чемпіони Африки будуть боротися за продовження боротьби на турнірі. Але все-таки Саутгейт має у своєму розпорядженні два рівних склади, які дозволять засновникам гри мільйонів пройти далі: перемога Англії з гандикапом 1 (-1) – 1,95.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0