Франція проти Польщі. Чи вдасться полякам створити сенсацію в цьому матчі?

У неділю, 4 грудня, на стадіоні Аль-Тумама відбудеться поєдинок Франція – Польща в рамках 1/8 фіналу Чемпіонату світу з футболу.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Франція проти Польщі

Франція

Збірна Франції стала переможцем свого квартету, незважаючи на поразку від Тунісу в матчі третього туру. Команда Дідьє Дешама в перших двох матчах забезпечила собі вихід у плей-офф чемпіонату світу, тож у третій грі наставник збірної Франції дав шанс проявити себе резервним гравцям.

Це означає, що провідні гравці чинних чемпіонів світу підійдуть до нового матчу не тільки в гарному настрої, а й у найкращій формі. Збірна Франції в новому матчі намагатиметься грати з позиції сили, буде багато атакувати та створювати моменти біля чужих воріт.

Польща

Лише після закінчення матчу проти Аргентини в рамках третього туру групового етапу збірна Польщі дізналася, що вийшла в плей-офф чемпіонату світу після мінімальної перемоги Мексики над Саудівською Аравією. Цей результат дозволив червоно-білим вийти в 1/8 фіналу чемпіонату світу за рахунок кращої різниці забитих і пропущених м'ячів.

Збірна Польщі вже виконала основне завдання на цьому турнірі і тепер може грати в своє задоволення. Звичайно, підопічні Чеслава Міхневича не здадуться просто так і зроблять усе можливе, щоб створити сенсацію у матчі проти Франції. Для цього полякам, насамперед, необхідно надійно зіграти в обороні та показати хороші результати в атаці.

Франція проти Польщі

Франція проти Польщі факти

  • На чемпіонатах світу суперники зустрічалися лише один раз: у 1982 році Польща розгромила Францію з рахунком 3:2;
  • У жодному з останніх п'яти матчів між командами ставка на тотал більше 2,5 голів не пройшла;
  • Лише в одному з останніх п'яти матчів між суперниками пішла ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Востаннє команди грали між собою у 2011 році: Франція перемогла Польщу з рахунком 1:0.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на цей матч 1/8 фіналу Чемпіонату світу в Катарі: на перемогу Франції можна поставити 1,28, на нічию за 5,60, а на перемогу Польщі – за 12,0. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Ще один матч раунду плей-офф чемпіонату світу в Катарі, в якому є явний фаворит. Збірна Франції має на меті захистити статус найкращої команди світу, тому має обіграти нового суперника. До майбутнього матчу команда Дешама підійде відпочилою, тож у фізичній готовності французів до нової гри сумніватися не доводиться. Полякам важко буде щось протиставити такому грізному супернику, а значить, логічним вибором буде ставка на Францію з гандикапом (-1,5) за 1,93.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0