Японія проти Хорватії. Чи вдасться азіатам створити чергову сенсацію в Катарі?

5 грудня в рамках 1/8 фіналу плей-офф чемпіонату світу на арені Аль-Вакра (El-Wakra) зустрінуться збірні Японії та Хорватії.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Японія проти Хорватії

Японія

Збірна Японії здивувала на цьому Чемпіонаті світу, після перемоги над Німеччиною (2:1) перемогла також другого фаворита квартету Іспанію з рахунком 2:1. Підопічні Хаджіме Моріясу не змогли нічого протиставити натиску "червоної фурії", тому після першого тайму горіли в рахунку. Після перерви "сині самураї" знову змогли вдатися до свого, двічі буквально за три хвилини розписавшись у воротах іспанців. У час, що залишився, команда сиділа в обороні, вже не думаючи про атаку. Голи у японців забили Доан і Танака.

Японія посіла перше місце в групі E з 6 очками та різницею м'ячів 4:3.

Хорватія

Хорватії довелося боротися за вихід у плей-офф, у третьому раунді команда розігралася з Бельгією 0:0. Підопічні Златко Даліча провели зустріч обережно, тож у першому таймі жодного разу не потрапили у ворота бельгійця. Втім, "червоні дияволи" також побоювалися за результат, вкотре не ризикуючи. Після перерви «вогненні» спробували піти в атаку, але забити хоча б один гол їм не вдалося.

Хорватія посіла друге місце в групі F з 5 очками при різниці м'ячів 4-1.

Японія проти Хорватії

Японія проти Хорватії факти

  • Хорватія не програє у 8 матчах;
  • Хорватія виграла 5 з останніх 7 матчів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать підопічних європейців фаворитами боротьби за вихід до чвертьфіналу. Котирування на перемогу Японії становили 4,00. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,20. На успіх Хорватії прийняті котирування - 2,16. Букмекери не очікують результативного футболу. 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.64, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.40. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Японія показала відмінний результат у групі, створивши одну з головних сенсацій турніру. Хорватія підтвердила свій високий рівень і клас, довівши, що не даремно є віце-чемпіоном світу. Що стосується очної зустрічі, то, при всій повазі до збірної Японії, вона поступається європейцям у класі, її вихід із групи – це більше «іспанські ігри», що Модріч і Ко підтвердять: перемога Хорватії - 2,12.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0