Англія проти Франції. Яка команда вийде до півфіналу ЧС-2022?

У суботу, 10 грудня, на стадіоні "Аль-Байт" відбудеться поєдинок 1/4 фіналу Чемпіонату світу з футболу між збірними Англії та Франції.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Англія проти Франції

Англія

Збірна Англії впевнено виступає на чемпіонаті світу в Катарі, команда ще не програвала на турнірі і в цілому виглядає дуже солідно. В останньому матчі підопічні Гарета Саутгейта без проблем розібралися з Сенегалом і вкотре підтвердили свої амбіції на вихід у фінал турніру.

Попереду на англійців чекає найскладніше випробування чемпіонату світу, адже команда зіграє проти чинних чемпіонів світу. Це покоління збірної Англії цілком здатне здолати серйозного суперника, особливо якщо англійці демонструють такий високий рівень футболу. Безсумнівно, команда Саутгейт спробує зіграти першим номером у новому матчі.

Франція

Збірна Франції в матчі 1/8 фіналу чемпіонату світу з футболу впевнено впоралася з Польщею і довела, що поразка від Тунісу в третьому турі групового етапу була просто абсурдною випадковістю. До основного складу повернулися лідери команди Дешама, гра якої, власне, і забезпечила французам переможний результат.

Кіліан Мбаппе заслужено входить до когорти найкращих гравців цього чемпіонату світу і може стати найкращим бомбардиром турніру. Багато залежатиме від гри лідера ПСЖ у матчі з Англією, адже його вплив на команду важко переоцінити. Але навіть без Мбаппе Франція виглядає дуже серйозною і крутою командою, яка цілком здатна захистити титул.

Англія проти Франції

Факти про Англію проти Франції

  • Востаннє команди зустрічалися в товариському матчі в 2017 році: Франція перемогла Англію з рахунком 3:2;
  • Лише два з останніх п'яти матчів між Англією та Францією були зроблені ставки на понад 2,5 голи;
  • У трьох з п'яти останніх матчів між суперниками пропала ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • У своїй історії команди двічі зустрічалися на чемпіонатах світу: у 1966 році Англія перемогла Францію з рахунком 2:0, а в 1982 році англійці перемогли з рахунком 3:1;
  • Англія ще не програвала на чемпіонаті світу в Катарі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед любителів футболу букмекерська контора 1xbet пропонує своїм клієнтам такі котирування на такий чвертьфінальний матч чемпіонату світу: на перемогу Англії можна поставити за 3,05, на нічию – за 3,25, а на перемогу Франція - за 2,42. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Круте протистояння у чвертьфіналі чемпіонату світу між двома топ-командами, одній з яких доведеться покинути турнір. Англія і Франція - давні суперники, які провели між собою велику кількість матчів на різних рівнях, але їх майбутня зустріч буде однією з найважливіших. Обидві команди демонструють високий рівень гри на цьому чемпіонаті світу і заслуговують на вихід до останньої стадії. Їхня очна боротьба обіцяє бути дуже цікавою і велика ймовірність побачити в такому матчі велику кількість голів. Хорошим вибором буде ставка на «обидві команди заб'ють» за 1,78.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0