Аргентина проти Хорватії. Яка команда вийде у фінал чемпіонату світу?

У вівторок, 13 грудня, на стадіоні «Лусаїл Іконік» відбудеться поєдинок між Аргентиною та Хорватією в рамках півфіналу Чемпіонату світу з футболу.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Аргентина проти Хорватії

Аргентина

Поразка в першому турі від Саудівської Аравії шокувала футбольну спільноту, але з тих пір збірна Аргентини не програвала і вже вийшла в півфінал чемпіонату світу. Підопічні Ліонеля Скалоні по ходу турніру додають, і до головного поєдинку їм залишився крок.

На останньому етапі чемпіонату світу аргентинці обійшли лише Нідерланди в серії пенальті, але цілком могли впоратися з суперником в основний час. У команди залишаються проблеми в обороні, і тренерському штабу збірної Аргентини обов'язково потрібно буде попрацювати над цією складовою гри перед півфінальним матчем.

Хорватія

Збірна Хорватії вже двічі вигравала в серії пенальті на чемпіонаті світу в Катарі: спочатку підопічні Златко Даліча здолали японців, а потім сенсаційно вибили з турніру одного з головних фаворитів турніру - збірну Бразилії. Тепер "картаті" справедливо розраховують на перемогу над іншою іменитою південноамериканською командою.

Звісно, у майбутньому півфінальному матчі збірна Хорватії буде аутсайдером, але навряд чи такий статус бентежить гравців цієї команди. На цьому чемпіонаті світу було багато сенсацій, і хорвати неодноразово доводили, що не визнають авторитетів і готові боротися за бажаний результат до останнього. Вони давно виконали своє головне завдання на Чемпіонат світу і тепер гратимуть під значно меншим тиском, ніж їхні суперники.

Аргентина проти Хорватії

Аргентина проти Хорватії факти

  • У минулому команди грали між собою чотири рази на різних рівнях: Аргентина виграла два матчі, Хорватія виграла два матчі;
  • На чемпіонатах світу суперники зустрічалися двічі: у 1998 році Аргентина перемогла Хорватію з рахунком 1:0, а у 2018 році хорвати перемогли з рахунком 3:0;
  • У трьох із цих чотирьох матчів між командами ставка на тотал більше 2,5 голів пропала;
  • У двох із цих чотирьох матчів між суперниками ставка на те, що «обидві команди заб’ють» пропала;
  • Збірна Хорватії на чемпіонаті світу в Катарі ще не програвала;
  • Збірна Аргентини забивала у всіх матчах цього чемпіонату світу.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий матч 1/2 фіналу чемпіонату світу в Катарі: на перемогу Аргентини можна поставити 1,83, на нічию - за 3,45, а на перемогу Хорватії - за солідні 4,90. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Обидві команди пройшли дуже складний шлях до 1/2 фіналу і навряд чи суперники підійдуть до такого важливого матчу в найкращому стані. Фаворитом букмекерів вважається Аргентина, але у Хорватії точно будуть свої претензії та велике бажання створити чергову сенсацію на цьому Чемпіонаті світу. Клас збірної Аргентини з футболу і геніальність Ліонеля Мессі можуть зіграти ключову роль у такому протистоянні, а значить, ставка на чисту перемогу Аргентини за 1,88.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0