Франція проти Марокко. Чи створять марокканці чергову сенсацію?

У середу, 14 грудня, на стадіоні "Ель-Байт" відбудеться поєдинок між Францією та Марокко в рамках 1/2 фіналу Чемпіонату світу з футболу.

Наші експертні прогнози та аналіз Франції проти Марокко

Франція

Збірна Франції вдало виступає на чемпіонаті світу в Катарі, а в останньому матчі проти Англії чинні чемпіони вкотре підтвердили свій високий рівень. Дідьє Дешам довірятиме перевіреним гравцям у групі атаки, і наразі Кіліан Мбаппе, Антуан Грізманн, Олів’є Жиру та Усман Дембеле його не підвели.

Збірна Франції в кожному матчі грає з позиції сили, і майбутня зустріч також не повинна стати винятком. Французи прекрасно розуміють, що вболівальники чекатимуть від них гри першим номером, а ставка на швидкий забитий гол може дозволити команді Дешама полегшити собі вихід у головний матч турніру.

Марокко

Важко підібрати правильні слова, щоб описати виступ збірної Марокко на чемпіонаті світу в Катарі. Це покоління марокканських футболістів увійшло в історію як перша національна збірна Африки, яка дійшла до півфіналу чемпіонату світу.

У минулому турі марокканці сенсаційно обіграли Португалію в основний час, а до цього в серії пенальті обіграли Іспанію. На черзі у команди ще один головний європейський суперник, проти якого Марокко знову має показати свій найкращий футбол, щоб вийти далі. Якщо марокканці знову зіграють з такою самовіддачею, вони цілком здатні знову гучно заявити про себе.

Франція проти Марокко

Франція проти Марокко факти

  • У минулому команди двічі зустрічалися в товариських матчах: Франція виграла один матч, інший матч завершився внічию;
  • Збірна Марокко на чемпіонаті світу в Катарі ще не програвала;
  • Марокканці пропустили лише один гол на чемпіонаті світу;
  • Франція стала першим чинним чемпіоном за 24 роки, який дійшов до півфіналу чемпіонату світу.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Популярна серед любителів футболу букмекерська контора 1xbet пропонує своїм клієнтам такі котирування цього півфінального матчу Чемпіонату світу з футболу в Катарі: на перемогу Франції можна поставити 1,55, на нічию — 3,90, на перемогу Марокко — 6,80. . Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Навряд чи хтось міг уявити, що в півфіналі Чемпіонату світу зі збірною Франції виступить скромна команда Марокко. Збірна Африки стала головним сюрпризом чемпіонату світу в Катарі, але може здивувати ще більше, якщо обіграє суперника в новому матчі. Але будь-яка історія рано чи пізно закінчується, і збірна Франції виглядає командою, яка може зупинити марокканців. У підопічних Дідьє Дешама є унікальний шанс вдруге поспіль виграти Чемпіонат світу і французи однозначно докладуть максимум зусиль для переможного результату. Хорошим вибором у цьому випадку буде ставка на Францію з гандикапом (-1) за 1,93.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0