Тенеріфе проти Андорри. Прогноз на матч Сегунди

Тенеріфе зіграє з Андоррою в 21-му турі іспанської Сегунди. У таблиці суперники не так сильно розходяться. На кого має сенс робити ставки? Читайте наш прогноз на матч 16 грудня.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Тенеріфе проти Андорри

Тенеріфе

Тенеріфе займає 15 місце в іспанській Сегунді з 24 очками. Суперники вище відстають від команди не так далеко - один і три очки. Тож, перемігши кілька разів, найближчим часом «блакитно-білі» зможуть наблизитися до топ-10. А от підопічні Луїса Мігеля Раміса останнім часом мають не так вже й багато перемог – дві у п’яти турах. У решті протистоянь клуб ще двічі програв і одну нічию зіграв.

Андорра

«Андорра» в чемпіонаті Сегунди йде вище свого суперника в цій зустрічі - на дев'ятому місці. У клубу 28 очок, що на один і чотири менше, ніж у двох команд вище. В останніх зустрічах "триколірні" зіграли майже так само, як і "Тенеріфе" - по дві поразки і перемоги, а також одна перемога в п'яти матчах.

Тенеріфе проти Андорри

Факти Тенеріфе проти Андорри

  • Нічия в першому таймі - Тенеріфе не програвав у першому таймі з чотирьох з останніх п'яти зустрічей;
  • Тотал менше 2,5 голів - в останніх чотирьох матчах Андорри було забито не більше двох голів;
  • Точний рахунок 0:1 – три з останніх чотирьох ігор Андорри завершилися з рахунком 1-0.

Прогноз підсумків гри

Віримо, що обидві команди зможуть відзначитися в очному протистоянні. Суперники останнім часом нестабільні, часто втрачають очки. Тому навіть сьогодні ми не думаємо, що клуби будуть надійно грати в обороні один з одним.

Ставимося на те, що заб'ють обидві команди. Такий варіант в лінійці від 1xbet оцінюється в 2,28. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Але в цьому матчі ми віддаємо перевагу гостям. Краще цього сезону виступила Андорра – після 20 турів триколірні вище за Тенеріфе в таблиці. Тому ми не думаємо, що «біло-сині» зможуть обіграти суперника.

Також ставимо на перемогу Андорри з коефіцієнтом 3,82 від букмекерської контори.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0