ЦСКА – Витязь. Чи буде нова перемога армійського клубу?

У понеділок, 28 листопада, на льоду столичної Арени ЦСКА відбудеться черговий матч регулярного чемпіонату КХЛ. Чинний володар Кубка Гагаріна - ЦСКА вдома прийматиме підмосковний "Витязь".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ЦСКА – Витязь

ЦСКА

Столичні армійці продовжують гонитву за вічним конкурентом у Західній конференції ще однією армійською командою – СКА з Санкт-Петербурга. ЦСКА на старті сезону дуже сильно дав супернику фору, надто довго котившись у поточному чемпіонаті, а пітерці здобували перемогу за перемогою. У жовтні ЦСКА провів сильну серію, здобувши 11 перемог поспіль. Завдяки цій переможній серії підопічні Сергія Федорова повернулися в чемпіонську боротьбу, посівши друге місце в турнірній таблиці Західної конференції та серйозно скоротивши відставання від пітерського СКА.

У світлі цієї боротьби великого значення набув матч двох армійців 22 листопада в Санкт-Петербурзі. У разі перемоги ЦСКА скоротив відставання від лідера майже до мінімуму, але здобути таку необхідну перемогу не вдалося. Столичні армійці провалили захист, дозволивши пітерцям забити відразу шість голів, відповівши на це лише двома своїми. Така невдача в одному конкретному матчі не вплинула на настрій армійців, через два дні ЦСКА відмінно зіграв у Нижньому Новгороді, перемігши місцеве Торпедо з сухим рахунком 4:0. У турнірній таблиці ЦСКА поки що другий, маючи 49 очок, відстаючи від лідируючого СКА на 8 очок.

Витязь

Команда Московської області трохи програла в порівнянні зі стартовим місяцем чемпіонату. Хоча очкового запасу достатньо, щоб залишитися в зоні плей-оф, але останнім часом насторожує тенденція, прямі конкуренти «Витязя» помітно додали, тож є серйозний ризик опинитися найближчим часом з кубкової вісімки. Водночас хокеїстам «Витязя» не можна дорікнути в недостатній самовіддачі, підопічні В’ячеслава Буцаєва чіпляються за кожне очко, нав’язуючи боротьбу фаворитам чемпіонату.

В останніх п'яти матчах чемпіонату команда Підмосков'я набрала п'ять очок. З однаковим рахунком 2:1 «Вітязь» вдома переміг «Торпедо» Нижній Новгород, а на виїзді — «Динамо» Мінськ. Усі три програні матчі завершилися з різницею в одну шайбу, а «Витязь» поступився столичним армійцям в овертаймі, зумівши взяти одне очко в матчі проти одного з лідерів чемпіонату. Зараз у «Витязя» 37 очок і поточне восьме місце на Заході. Стільки ж очок у мінського «Динамо», яке йде сьомим, але за додатковими показниками мінчани вище.

ЦСКА – Витязь

Статистика

Вже в ході нинішнього чемпіонату суперники зустрічалися тричі. Результати цих матчів не додають оптимізму вболівальникам підмосковного клубу, «Вітязь» програв усі три матчі. Армійці перемогли вдома з рахунком 4:2, а потім двічі виграли на виїзді – 2:1 і 4:3, а в останньому матчі все вирішила закинута шайба Владислава Провольнєва на останній хвилині овертайму. Слід мати на увазі, що «Витязь» досить успішно грає проти ЦСКА в Москві. Так, за останні три сезони підмосков'яни двічі обіграли армійців на виїзді - 2:1 в сезоні 2019/20 і 4:3 в сезоні 2021/22.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

У букмекерських котируваннях на результат матчу все цілком очікувано. Армійці є явним фаворитом майбутньої гри, коефіцієнт на перемогу ЦСКА в основний час становить 1,42. Для порівняння, букмекер оцінює шанси на успіх "Витязя" в 6,6, трохи менше котирування на нічию - 5,2. Також букмекерська контора схиляється до результативного перебігу поєдинку, про що красномовно свідчать котирування базової ефективності для КХЛ: Тотал більше (4,5) – 1,66, Тотал менше (4,5) – 2,19. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Навряд чи Витязь в його нинішньому стані здатний перемогти ЦСКА. Захист підмосковців останнім часом помітно підриває, навіть у матчах зі значно менш статусними командами «Витязь» пропускав досить багато. Зараз нам належить грати проти однієї з найпотужніших ліній атаки Ліги, тому обороні «Витязя» доведеться нелегко. Наш прогноз: індивідуальний тотал ЦСКА понад 3,5 з коефіцієнтом 2,03.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0