СКА проти ЦСКА. Хто виявиться сильнішим в армійському дербі?

Друге армійське дербі цього сезону цього разу пройде в Санкт-Петербурзі. У вівторок, 22 листопада, у петербурзькому Льодовому палаці відбудеться матч між лідерами Західної конференції – місцевим СКА та московським ЦСКА.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу СКА проти ЦСКА

СКА

Пітерський клуб вражаюче розпочав сезон, здобувши 25 перемог у 27 перших матчах. Такий стартовий ривок не витримав жоден із конкурентів, тому в якийсь момент відрив СКА від найближчого переслідувача перевищив десять очок. Було зрозуміло, що підтримувати такий темп протягом усієї турнірної дистанції нереально, тому певний спад у грі армійського клубу очікувався. Проблеми армійців почалися під час візиту на Далекий Схід, коли в матчах проти «Адмірала» та «Амура» підопічні Романа Ротенберга взяли лише очко, зумівши підхопити нічию в грі з хабаровською командою. Далі послідувала поразка в Новосибірську з рахунком 2:3 від місцевої Сибіру.

Зупинившись на один матч у Санкт-Петербурзі, армійці, здавалося б, перервали чорну смугу, розгромивши мінське "Динамо" з рахунком 7:2, але наступні два виїзних матчі знову завершилися не на користь пітерців. команда. Спочатку була поразка в Казані від «Ак Барса» з рахунком 2:5, а потім друга команда Татарстану «Нафтохімік» також обіграла армійців з рахунком 2:1. Серія поразок особливо не вплинула на турнірну таблицю СКА, пітерська команда як і раніше лідирує в турнірній таблиці чемпіонату, набравши 52 очки, випереджаючи найближчого переслідувача на 9 очок.

ЦСКА

А головним конкурентом СКА на Заході є саме другий армійський клуб – московський ЦСКА. На перший погляд відставання серйозне – 9 очок, але тут потрібно враховувати те, що столичні хокеїсти провели в чемпіонаті на три матчі менше і за певних сценаріїв розрив може скоротитися лише до трьох очок. Цікаво, що якщо СКА потужно стартував у чемпіонаті, помітно знизившись на нинішньому відрізку, то підопічні Сергія Федорова, навпаки, провели невиразний вересень, серйозно додавши в жовтні.

Армійці знімаються серією, після 11 жовтневих перемог ЦСКА на початку листопада програв три матчі поспіль. Тепер столичні хокеїсти планують чергову затяжну переможну серію. На даний момент три перемоги поспіль - 8:5 над мінським "Динамо", 2:0 над "Адміралом" і 4:2 у столичному дербі над "Спартаком". Головний орієнтир у турнірній таблиці – СКА, але не варто забувати і про переслідувачів. У спину дихають ніжинського «Торпедо» і ярославський «Локомотив», які відстають на три очки.

СКА проти ЦСКА

Статистика

Кількість очних поєдинків двох армійських клубів невблаганно наближається до ювілейної 100, зупинившись на нинішньому рівні 98. 51 проти 47, мінімальна перевага поки що на боці СКА. Що цікаво, судячи зі статистики, домашній лід не дає великої переваги хокеїстам СКА. З останніх 10 матчів, які відбулися в Санкт-Петербурзі, господарі здобули п'ять перемог, рівно стільки ж матчів віддавши хокеїстам ЦСКА. Єдина зустріч у поточному сезоні, що відбулася 3 жовтня в Москві, завершилася перемогою петербуржців з рахунком 3:2, причому переможний гол був забитий вже в овертаймі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

У своїх котируваннях букмекерська контора віддає невелику перевагу господарям матчу, виставляючи на перемогу СКА в основний час коефіцієнт 2,27. Варіант з перемогою ЦСКА можна прийняти за 3.1, наступний овертайм після нічиєї в основний час цього разу пропонується з коефіцієнтом 4. Щодо загальної результативності команд у цій грі, то цього разу 1xbet пропонує наступний цитати: Тотал понад (4,5) - 1,76, Тотал менше (4,5) - 2,05. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Вкрай рідко армійське дербі радує вболівальників великою кількістю закинутих шайб. Зазвичай це важка гра, де на перший план виходить гра в обороні, з максимальною можливістю усунути ризик своїх дій. Так, в останніх десяти матчах середня результативність армійського дербі знаходиться на рівні чотирьох голів за гру, і лише тричі суперники забили більше 4,5 голів. Є велика ймовірність того, що в майбутньому матчі буде не так багато забитих голів. Наш прогноз: Тотал менше 4,5 з коефіцієнтом 2,05.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0