СКА – Витязь. Чи продовжить пітерський клуб переможну ходу?

Одноосібний лідер регулярного чемпіонату - СКА, 7 жовтня зіграє вдома з підмосковним "Витязем". Гра пройде в Льодовому палаці в Санкт-Петербурзі.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу СКА – Витязь

СКА

Пітерські армійці чудово починають сезон, вибиваючи перемогу за перемогою. Водночас не можна сказати, що СКА перевершує своїх конкурентів за іменами. Ті ж «Ак Барс» чи «Металург» на папері виглядають значно репрезентативніше, але помітно поступаються пітерцям у багатьох ігрових складових. Армійці мають найкращий захист у лізі, пропускаючи в середньому менше двох голів за гру. Надійна гра в захисті відбувається не за рахунок атакувальних дій, за кількістю забитих м'ячів армійці посідають друге місце в чемпіонаті, маючи 50 голів і поступаючись двом м'ячам «Автомобілісту» з Єкатеринбурга. Найрезультативніший у складі СКА Марат Хайруллін перебрався в пітерський клуб влітку з "Нафтохіміка". У Хайрулліна 16 очок (9+7) і за цим показником він посідає четверте місце в Лізі.

Єдиної поразки в сезоні армійці зазнали в домашньому матчі з московським "Динамо", поступившись синьо-білим у післяматчевій серії булітів. На турнірній таблиці підопічних Романа Ротенберга це не вплинуло, СКА впевнено лідирує в підсумковій таблиці КХЛ, маючи 27 очок, набравши п'ять пунктів від найближчого переслідувача.

Витязь

Якщо вдалий старт пітерського клубу багато в чому очікувався, то виступ «Витязя» в першій частині чемпіонату став приємним відкриттям. Втративши за літнє міжсезоння всю бригаду легіонерів, на якій команда виступала в минулому сезоні, «Витязь» не розсипався, але завдяки внутрішнім резервам і цілеспрямованій селекційній роботі зміг гідно виглядати на старті сезону. Ще раз варто відзначити вдалий вибір легіонерів. Зараз у заявці Витязя троє іноземців і всі троє представляють Канаду. Це захисник Джеремі Рой - 9 очок за ефективність, форварди Тайлер Граовац - 6 очок і Скотт Вілсон - 9 очок. Окремо варто звернути увагу на гру воротарів. Максим Дорожко, потенційно другий номер команди, показує чудову гру,

Що стосується положення «Витязя» в турнірній таблиці, то тут в якийсь момент команда Підмосков'я входила навіть до трійки лідерів на Заході, але потім серія невдалих матчів дещо зіпсувала позиції «Витязя». Тим не менш, з 17 набраними очками «Витязь» впевнено йде в зону плей-оф, посідаючи 6 місце, а від третього рядка підопічних В’ячеслава Буцаєва відокремлює лише одне очко.

СКА – Витязь

Статистика

За весь час існування КХЛ хокеїсти СКА лише двічі програли вдома «Витязю», здобувши 16 домашніх перемог. Осічки траплялися в сезоні 2010/11 (поразка 4-5) і сезоні 2019/20 (поразка 2-4). Всього суперники зустрічалися 37 разів, в активі хокеїстів СКА 33 перемоги, підмосков'я виграло лише чотири матчі. У минулому сезоні єдина зустріч цих команд виявилася суперуспішною, глядачі побачили 10 забитих м’ячів, нічию 5:5 наприкінці основного часу та перемогу «Витязя» в серії буллітів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворит поєдинку очевидний, коефіцієнт на перемогу СКА становить 1,45, тоді як на можливий успіх Витязя можна поставити з коефіцієнтом 7,2. Судячи з котирувань букмекера, нічия в цьому матчі малоймовірна. Коефіцієнт на такий розвиток подій – 5,6. Що стосується очікуваної ефективності, то тут 1xbet на базовий тотал пропонує наступні котирування: Тотал більше (4,5) - 1,77, Тотал менше (4,5) - 2,01. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Армійці помітно посилилися, тим більше, що грати їм доведеться на власному льоду, що ще більше підвищує шанси СКА на перемогу в майбутньому матчі. У нинішньому чемпіонаті «Витязь» добре грає вдома (другий результат у Західній конференції одразу після СКА), але на виїзді виглядає відверто блякло (лише одна перемога). Все йде до того, що армійці продовжать переможну ходу, впевнено розправляючись із середняками чемпіонату. Наш прогноз: СКА переможе з гандикапом (-1,5) з коефіцієнтом 1,74.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0