ЦСКА проти СКА. Хто виявиться сильнішим в армійському дербі?

Наступний ігровий тиждень регулярного чемпіонату КХЛ розпочнеться протистоянням двох армійських команд – столичного ЦСКА та пітерського СКА. Гра відбудеться 3 жовтня в Москві, на льоду "Арени ЦСКА".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ЦСКА – СКА

ЦСКА

Армійський клуб продовжує лихоманити на старті сезону. Після минулорічного тріумфу, коли ЦСКА з тренером-дебютантом Сергієм Федоровим зумів виграти Кубок Гагаріна, армійці досі не можуть вловити переможний ритм. Раптом звично надійний захист впав, де позначилася втрата основного голкіпера Івана Федорова. Ні Адам Рейдеборн, ні Олександр Шариченков поки не можуть повноцінно замінити перший номер національної збірної. В середньому армійці пропускають близько трьох голів за матч, що абсолютно нехарактерно для ЦСКА останніх років.

Лише за останні десять днів армійці програли тричі, причому суперникам, яких, за всієї поваги, важко назвати грандами КХЛ. Дві виїзні поразки 1:2 від «Куньлуня» та 1:3 від мінського «Динамо» і, як вишенька на торті, домашнє фіаско у грі з новосибірською «Сибірю», де атака знову забила лише один гол. Все це призвело до того, що столичний клуб опустився на незвичайне восьме місце на Заході з 13 набраними очками, балансуючи на межі кубкової вісімки. Вже зараз відставання від лідера конференції складає 10 очок, що досить багато, враховуючи один місяць регулярного сезону.

СКА

На відміну від столичного клубу – пітерського СКА, який як раз очолює турнірну таблицю не лише Західної конференції, а й усього чемпіонату КХЛ. Лідерство безумовне – армійці на чотири очки випереджають лідера Сходу «Автомобіліст» і на п’ять очок московське «Динамо», яке йде другим на Заході. До речі, саме «синьо-білі» завдали єдиної поразки СКА в стартових 12 іграх, виявившись успішнішими в серії буллітів. Що характерно, пітерці однаково добре грають як вдома, так і на виїзді, що ще раз говорить про високий клас команди.

Якщо звернути увагу на окремих осіб, то варто відзначити новачків команди, які прийшли до СКА під час літнього міжсезоння. Лідером оборони став колишній захисник «Спартака» Олександр Нікішин, у якого вже 9 очок (2+7) за результативність. В атаці горять Дамір Жафяров з ніжинського Торпедо і Марат Хайруллін, який прийшов з Нафтохіміка. Саме Хайруллін зараз є найкращим бомбардиром клубу, набравши за результативність наразі 14 очок (7+7).

ЦСКА проти СКА

Статистика

Вже не перший сезон доля зводить дві армійські команди в плей-офф Кубка Гагаріна. Не став винятком і минулий сезон, коли на стадії півфіналу зійшлися ЦСКА та СКА. Петербуржці були за крок від виходу у фінал, вели в серії з рахунком 3-2, але дві поразки поспіль 1-3 і 0-3 дозволили столичному клубу пройти далі. Загалом у КХЛ суперники зустрічалися вже 97 разів. За перемогами перевага на боці хокеїстів СКА, які здобули 50 перемог. Послужний список ЦСКА дещо скромніший – 47 перемог.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Вперше за довгий час у битві двох армійських грандів букмекерська контора віддає перевагу пітерському клубу, виставляючи на результат матчу такі котирування: перемога ЦСКА - 2,76, нічия - 3,5, перемога СКА - 2.42. Що стосується очікуваної продуктивності, то тут немає явної упередженості в обидві сторони. Базовий тотал для КХЛ 4.5 представлений у досить близьких лапках: Тотал більше (4.5) – 1.94, Тотал менше (4.5) – 1.86. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

До першого армійського дербі сезону команди підходять у діаметрально протилежній ігровій формі. ЦСКА переживає післячемпіонську кризу і поки навіть не наближається до того, що було в минулому сезоні, а СКА є найкращим за грою на старті чемпіонату, стабільно набираючи очки. Не варто скидати з рахунків і мотивацію, для хокеїстів СКА важливо реабілітуватися за минулорічний провал у півфіналі Кубка, і майбутня гра дає для цього чудову можливість. Наш прогноз – на перемогу СКА з коефіцієнтом 2,42.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0