Ак Барс проти Автомобіліста. Чим завершиться битва лідерів Східної конференції?

Казанський «Ак Барс» і «Автомобіліст» з Єкатеринбурга 4 жовтня в очному поєдинку поборються за проміжне перше місце на Сході. Гра пройде на льоду казанської Татнефть Арени.

Наші експертні прогнози та аналіз «Ак Барс» проти «Автомобіліста».

Ак Барс

Казанський клуб під керівництвом Олега Знарка поступово починає набирати обертів, виправдовуючи ті аванси, які дали клубу хокейні фахівці перед початком чемпіонату. Вражаючий склад гравців, де знайшлося місце як для олімпійських чемпіонів, так і для неодноразових переможців чемпіонатів світу, як виявилося, не гарантував «Барсу» легкого проходження турнірної дистанції регулярного сезону. Хоча очки здобуваються з великими труднощами, навіть в іграх проти гідних уваги аутсайдерів, зірковий «Ак Барс» відчуває серйозні ігрові проблеми.

Типовий приклад – остання домашня гра проти аутсайдера Східної конференції хабаровського «Амура», здавалося б, не обіцяла проблем, але насправді «Барса» була за крок від поразки. До 25-ї хвилини «Ак Барс» поступався 0:2, і лише влучні удари Радулова та Диняка дозволили грі перейти в овертайм. Додаткова п'ятихвилинка залишилася у казанців, які зусиллями Кагарлицького в більшості зуміли розгромити непоступливого "Амура". Після цієї перемоги в активі «Ак Барса» було 17 очок, що відповідає третьому місцю в Східній конференції.

Автомобіліст

Справжнім відкриттям на старті чемпіонату став «Урал», який зумів трансформуватися після провального минулого сезону. В першу чергу варто відзначити атакувальний потенціал «Автомобіліста». 47 забитих м'ячів у 12 зіграних матчах - разом із пітерським СКА це найкращий результат у Лізі, незважаючи на те, що армійці провели на матч більше. Другу молодість переживає Широков, який у свої 37 років набрав уже 17 очок (9+8), будучи за цим показником одним із найрезультативніших хокеїстів чемпіонату. Ще одним фактором успішного виступу на старті сезону став фантастичний powerplay, де «Автомобіліст» є однозначно найкращим у Лізі. 19 голів, забитих у пауер-плей,

У «Автомобіліста» лише три поразки, і всі три «Урал» зазнав на виїзді (3-4 від «Трактора», 3-7 від «Торпедо» та 0-2 від «Бариса»). Перемог значно більше – дев’ять, що дозволило команді набрати 19 очок. На Сході лідирує "Автомобіліст", випереджаючи на одне очко магнітогорський "Металург" і на два - казанський "Ак Барс".

Ак Барс проти Автомобіліста

Статистика

Буквально кілька днів тому суперники зустрічалися в Єкатеринбурзі, і той поєдинок пройшов повністю під диктовку господарів льоду. Вже до середини другого періоду зусиллями Корм'є, Голишева та Неучева рахунок став 3:0 на користь «Автомобіліста», на що «Барса» змогла відповісти точними ударами Галієва та Шипачова, які скоротили відставання. до мінімуму. Більшого «Ак Барс» добитися не зміг, у третьому періоді Мейсек і Хріпунов добили казанців, встановивши на табло підсумковий рахунок 5:2. Для «Автомобіліста» ця перемога стала лише 15-ою у протиборстві з «Ак Барсом», тоді як у казанців 33 виграні матчі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекер вважає, що «Ак Барс» цілком здатний взяти реванш за нещодавню поразку, про що свідчить коефіцієнт на перемогу казанської команди – 1,86, а на перемогу «Автомобіліста» – 3,7. Не виключатимемо варіант із нічиєю в основний час, такий розвиток подій пропонується з коефіцієнтом 4,1. Що стосується виступу команд, то тут, за даними 1xbet, є велика ймовірність побачити багато пропущених голів: Тотал більше (4,5) - 1,59, Тотал менше (4,5) - 2,33. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Пропонуємо звернути увагу на продуктивність Автомобіліста. У нинішньому сезоні уральці забивають в середньому по чотири голи за матч, в гостях цей показник трохи нижче. Лише в одному матчі на виїзді хокеїсти «Автомобіліста» забили менше трьох голів, у решті планка результативності впевнено тримається на високому рівні. «Ак Барс» зазвичай грає вдома у відкритий хокей, тож форварди «Автомобіліста» точно матимуть шанси відзначитися. Наш прогноз – індивідуальний тотал «Автомобіліста» понад 2,5 з коефіцієнтом 2,45.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0