Нафтохімік – Динамо Москва. Чим завершиться зустріч аутсайдера з одним із лідерів чемпіонату?

6 жовтня нижньокамська льодова арена «Нафтохімік» стане місцем проведення чергового матчу регулярного чемпіонату КХЛ. Місцевий Нафтохімік, який провалив старт сезону, прийматиме одного з лідерів чемпіонату – столичне Динамо.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Нафтохімік" – "Динамо" Москва

Нафтохімік

Підопічні Олега Леонтьєва з тріском провалили початок сезону, вже після перших зіграних матчів міцно влаштувалися на дні турнірної таблиці. Попутно «Нафтохімік» оновив свій антирекорд, зумівши програти десять матчів поспіль. Вже зараз можна сказати, що літня трансферна кампанія спрацювала в мінус, в результаті чого клуб не зміг закрити дірки в складі, які утворилися після відходу низки провідних хокеїстів. Нафтохімік втратив головну пару захисників - чехів Рональда Нота і Лукаша Клоха, а також головну зірку атаки - форварда Марата Хайрулліна, який зараз регулярно набирає очки у формі пітерського СКА. Новачкам клубу поки не вдається повноцінно замінити минулорічних лідерів, звідси і такий плачевний результат.

Справедливості заради варто відзначити, що останнім часом справи «Нафтохіміка» йдуть гладко. Команда здобула три перемоги поспіль, дві з них на виїзді. Вдома «Сибір» була обіграна з рахунком 2:1, але на виїзді «Нафтохімік» зумів спочатку здолати «Металург» — 6:5, а потім і «Трактор» — 2:1. Це не принесло особливих дивідендів у плані підвищення турнірної таблиці «Нафтохіміку», маючи сім набраних очок, підопічні Леонтьєва поки що замикають турнірну таблицю на Сході, відстаючи від найближчого суперника на три очки.

Динамо Москва

Схоже, плани синьо-білих створити нову команду навколо власної талановитої молоді починають приносити плоди. Влітку здавалося, що втрата Шипачова, Галієва, Воінова та низки інших гравців, які визначали схему гри команди, доб’є «Динамо», а цього сезону «блакитно-білих» можна сміливо викреслювати зі списку претендентів на висоту. місць. Проте Олексій Кудашов довів, що навіть без яскравих зірок можна побудувати цілком боєздатну команду.

В першу чергу варто відзначити оборону «Динамо», яка пропустила 21 м'яч у 14 іграх, чотири чисті матчі, кращі показники в чемпіонаті має лише одноосібний лідер – пітерський СКА. Атака не така яскрава, 41 закинута шайба, але тут все одно позначається відсутність Вадима Шипачова, основної ударної сили «Динамо» останніх років. Перед візитом у Нижнєкамськ синьо-білі здобули шість перемог поспіль, у тому числі над пітерським СКА, завдавши армійцям першої поразки в сезоні. Зараз у «Динамо» 22 очки і друге місце в турнірній таблиці Західної конференції.

Нафтохімік – Динамо Москва

Статистика

Нафтохімік не найкраще грає в домашніх матчах з московським «Динамо», здобувши лише дві перемоги за останні десять років, причому останню здобув у 2015 році. З того часу «Нижньокамськ» зазнав шість домашніх поразок поспіль, у тому числі минулого сезону з рахунок 0-3. Загальна статистика особистих зустрічей «Нафтохімік» — «Динамо» в КХЛ на даний момент така: 30 зіграних матчів, 10 перемог «Нафтохіміка», 20 — столичного «Динамо».

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Попри те, що «Нафтохімік» зіграє на домашньому льоду, букмекерська контора не дуже вірить в успіх підопічних Олега Леонтьєва, виставляючи на перемогу господарів коефіцієнт 3,7. Для порівняння, перемога Динамо в цьому матчі пропонується з коефіцієнтом 1,89, нічия за підсумками основного часу – 4,0. Що стосується ефективності, то цього разу 1xbet пропонує наступні котирування: Тотал більше (4,5) - 1,64, Тотал менше (4,5) - 2,22. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Нафтохімік помітно покращився в останніх матчах, набираючи очки навіть у тих іграх, де потенціал суперника був набагато вищим. Зараз є чудова нагода продовжити переможну серію – вони гратимуть вдома, стилістично «Динамо» цілком підходить «Нафтохіміку», тому у «Нижньокамська» є шанс набрати очки в цьому матчі. Наш прогноз – перемога «Нафтохіміка» або нічия за підсумками основного часу (1Х) з коефіцієнтом 1,9.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0