Сибір проти Адмірала. Чим завершиться зустріч сусідів по турнірній таблиці?

Новосибірська Сибір 11 жовтня проведе черговий домашній матч регулярного чемпіонату КХЛ. Суперником сибіряків буде «Адмірал» із Владивостока. Гра пройде на льоду "Сибір Арени".

Наші експертні прогнози та аналіз Сибір проти Адмірала

Сибір

Новосибірський клуб поточного сезону - це поєднання максимальної ігрової дисципліни, помноженої на повну віддачу на льоду. Андрій Мартем'янов не став винаходити велосипед, тверезо оцінивши можливості свого складу, в першу чергу зробивши ставку на надійну гру в захисті. Сторонньому глядачеві гра «Сибіру» може здатися відверто нудною, але така тактика дає свої плоди, і сибіряки досить стабільно набирають очки. Причому «Сибір» однаково небезпечна як вдома, так і на виїзді. 18 набраних очок рівномірно розподілені, 9 вдома, 9 на виїзді.

Характерною рисою матчів за участю Сибіру є низька результативність. Команда мало пропускає (35 пропущених м'ячів - 6-й результат в Лізі), але при цьому так само мало забиває (ті ж 35 м'ячів - той же 6-й результат, але вже з кінця турнірної таблиці). Середня результативність матчів за участю «Сибіру» знаходиться на рівні 4 голів за гру. Попри це команда має 18 очок, що відповідає нинішній п'ятій позиції на Сході, а третьому "Салавату Юлаєву" відстає лише два очки.

Адмірал

У турнірній таблиці Східної конференції «Адмірал» йде поруч із «Сибіром». Для Далекого Сходу нинішнє сьоме місце є безсумнівним успіхом, адже минулий регулярний сезон команда завершила поза кубковою вісімкою, знову залишившись без плей-офф. Ігровий стиль «Адмірала» багато в чому схожий на ігрову схему «Сибіру». Тут все той же помітний ухил в захист, а відсутність яскравих виконавців в атаці позначається на загальній результативності «Адмірала».

Лише 27 голів у 17 іграх, менше за "Адмірал" забили лише сусіди з Хабаровська, хокеїсти "Амура". Головною зіркою команди на старті чемпіонату є словацький захисник Лібор Сулак, який забив найбільше – 5 голів, а також разом зі своїм співвітчизником Міхалом Кріштофом віддав найбільше результативних передач – 7. До цієї гостьової серії ігор перед тренерським штабом «Адмірала» може виникнути гостра кадрова проблема. І без того обмежений склад Моряків через травми пропустив одразу чотирьох хокеїстів основи. Захисник Хамідуллін, а також нападники Верба, Манукян та Іванов вибули із заявки на наступні матчі.

Сибір проти Адмірала

Статистика

«Адмірал» не міг виграти в Новосибірську до 2017 року, програвши «Сибіру» сім матчів поспіль. Жовтень 2017 року став переломним, після перемоги в якому «Адмірал» ще двічі вивозив чисту перемогу у Новосибірська. У минулому чемпіонаті суперники зустрічалися двічі, і обидві гри проходили у Владивостоці. Обидві зустрічі були за господарями льоду, «Адмірал» переміг з рахунком 2:1 та 3:2. Всього історія протистояння «Сибіру» і «Адмірала» налічує 27 поєдинків, з яких 16 закінчилися перемогою сибіряків, в 11 поєдинках провели хокеїсти «Адмірала».

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

У майбутньому матчі букмекерська контора на боці господарів, встановивши на перемогу «Сибіру» в основний час коефіцієнт 1,88. Варіант із нічиєю можна прийняти за 3,85, цим же коефіцієнтом попередньо оцінюється перемога хокеїстів «Адмірала». Ігрова статистика команд зустрічі безпосередньо вплинула на котирування загального результату, 1xbet не очікує блискучого хокею від майбутньої зустрічі, про що красномовно говорять запропоновані коефіцієнти: Тотал більше (4,5) - 2,17, Тотал менше (4,5) - 1.67. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Зустрічаються дві закриті команди з яскраво вираженим упором на гру в захисний хокей. Більш виграшною виглядає позиція «Сибіру», яка в ході нинішнього сезону стабільно набирає «свої» очки, регулярно перемагаючи команди нижчого розряду. «Адмірал» — типова домашня команда, до того ж помітно ослаблена кадровими проблемами, тому вчепитися за очки в Новосибірську буде вкрай важко. Наш прогноз: Сибір виграє в основний час + Тотал менше 5,5 з коефіцієнтом 2,36.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0