Металург – Авангард. Чи візьме «Магнітка» реванш за поразку тижневої давності в Омську?

Два гранди Східної конференції - "Металург" і "Авангард" 17 жовтня проведуть другий очний поєдинок цього сезону. Зустріч відбудеться в Магнітогорську, на льоду місцевої "Металург Арени".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Металург» проти «Авангарду».

«Металург»

У минулому сезоні «Металург» багатьох здивував кардинальною зміною схеми гри, коли тренерський штаб Іллі Воробйова замінив прагматичний хокей на атакувальний стиль. Як результат - перше місце в регулярному чемпіонаті, вихід у фінал Кубка Гагаріна і симпатії сторонніх уболівальників. На старті нинішнього чемпіонату магнітогорці не відмовлялися від свого торішнього стилю, зосередившись на атакуючому хокеї, але захист раптово став підводити. У перших чотирьох матчах чемпіонату «Металург» пропустив 19 голів, а з грандів у суперниках був лише ЦСКА (поразка 2-6), решту 13 команда пропустила від «Торпедо», «Северсталі» та «Амура».

Після цього тренерський штаб «Металурга» вніс певні корективи, і надалі таких невдач практично не було. Винятком став лише домашній матч наприкінці вересня проти «Нафтохіміка», коли «Магнітка» знову зіграла необережно в захисті, поступившись аутсайдеру з рахунком 5:6. Загалом перші півтора місяці чемпіонату «Металург» розпочав досить успішно, здобувши 11 перемог у 17 матчах. На даний момент команда має 24 набрані очки і друге місце в турнірній таблиці Східної конференції.

Авангард

На противагу «Металургу» виглядають результати «Авангарду». Омські відверто провалилися на старті чемпіонату, що вже призвело до відставки головного тренера. Дмитро Рябикін, який змінив у міжсезоння культового для Омська Боба Хартлі, який не зумів керувати командою. Є ряд об’єктивних причин, серед яких надскладний календар, через який «Авангард» весь вересень був змушений грати на виїзді, травми гравців основного складу. Проте навіть з такими проблемами «Авангард» не мав права грати так слабо, в якийсь момент опустившись на дно турнірної таблиці. Останньою краплею стала домашня поразка від «Куньлуня», в якій «Авангард» сам жодного разу не забив, а у власні ворота пропустив чотири голи.

Тепер в.о. призначено Михайла Кравця, який працював у тренерському штабі "Авангарду" разом із Дмитром Рябикіним. Дебют виявився вдалим, в домашньому матчі проти «Амура» омськам вдалося взяти два очки, обігравши сусідів по турнірній таблиці з рахунком 4:1. Ця перемога дозволила «Авангарду» повернутися в кубкову вісімку Сходу, з 15 набраними очками омські займають лише восьме місце.

Металург – Авангард

Статистика

8 жовтня суперники зустрілися в Омську, і завершилася та зустріч досить несподівано. «Авангард», який перебуває в ігровій кризі, показав найкращу гру сезону, перемігши потужного «Металурга» з рахунком 5:1. Ще один знаковий момент у цьому протистоянні – минулорічна чвертьфінальна серія плей-офф, коли суперники показали феноменальну гру, забивши 51 м’яч на двох у семи матчах. Остаточну перемогу тоді здобув «Металург», вигравши у вирішальному матчі з рахунком 4:0. Загалом у КХЛ суперники зустрічалися 64 рази, 30 перемог у «Металурга», 34 у «Авангарду».

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

У майбутньому матчі букмекерська контора віддає невелику перевагу господарям, встановивши на перемогу хокеїстів «Металурга» коефіцієнт 2,1, а шанси на успіх «Авангарду» оцінюють у 3,05. Не варто виключати варіант із нічиєю наприкінці основних 60 хвилин матчу, на такий розвиток подій можна поставити за 4.1. Що стосується показників, то букмекерська контора 1xbet схиляється до варіанту з великою кількістю забитих м'ячів: Тотал більше (4,5) - 1,50, Тотал менше (4,5) - 2,55. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Незважаючи на нещодавню впевнену перемогу на домашньому льоду, навряд чи «Авангарду» вдасться повторити таке на виїзді. Проблеми зі складом, незрозуміла ситуація з головним тренером - все це не додає оптимізму вболівальникам омського клубу. Особливо в суперниках «Металурга», який поки не такий переконливий, як минулого сезону, але, тим не менш, не опускається нижче певного рівня. Наш прогноз: «Металург» переможе в основний час з коефіцієнтом 2,04.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0