ЦСКА проти Автомобіліста. Чи продовжать армійці переможну серію?

21 жовтня столичний ЦСКА, який набрав пристойний темп, перевірить найкращу команду Східної конференції – «Автомобіліст» з Єкатеринбурга. Зустріч відбудеться на домашній арені армійців.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ЦСКА – «Автомобіліст».

ЦСКА

Армійці зіткнулися з уже сталим для наших команд традиційним «постчемпіонським синдромом», коли після виграшу Кубка Гагаріна чинний чемпіон програє на початку наступного сезону. Очікувався певний спад, але армійці настільки вкотилися в чемпіонат, що в якийсь момент команда опинилася за межами кубкової вісімки, чого з ЦСКА не траплялося останні п'ять років. Показовими є два матчі армійців з головним аутсайдером Ліги останніх років «Куньлунем». Дві поразки 1-2 і 4-5 якнайкраще характеризують гру армійців у вересні.

Було зрозуміло, що так тривати вічно не може, ігровий потенціал хокеїстів ЦСКА досить великий. Позитивні зрушення з'явилися в жовтні, і армійці почали перемагати під час виїзних серій на Далекий Схід і в Сибір, де по черзі були обіграні «Сибір» 3:0, «Адмірал» 4:1 і «Амур» 3:2. Наступні дві перемоги були здобуті в умовних гостьових матчах, з рахунком 2:1 був обіграний підмосковний «Вітязь», а потім земляки з «Динамо» були розбиті з рахунком 3:1. Серія з п'яти перемог поспіль позитивно вплинула на турнірну таблицю ЦСКА, армійці піднялися на четверте місце, відстаючи від лідера СКА на 10 очок.

Автомобіліст

Будучи одним з найбільш фінансово благополучних клубів Ліги, «Автомобіліст», тим не менш, примудрився з тріском провалити минулий чемпіонат, за підсумками регулярного чемпіонату навіть не потрапивши в кубкову вісімку Сходу. Тим дивовижніше виглядають результати нинішнього чемпіонату, де після стартових півтора місяця турнірну таблицю Східної конференції очолює «Автомобіліст». Підопічні Миколи Заварухіна мають 29 очок, що на очко більше, ніж дихає в спину магнітогорському "Металургу".

Серйозною проблемою для уральського клубу може стати велика кількість травмованих хокеїстів, що в якийсь момент може вплинути на результати команди. Тепер на найскладнішу виїзну серію, в якій «Автомобіліст» зіграє з обома армійцями — «Металургом» і ХК «Сочі», команда вирушила без шести провідних гравців. У списку травмованих Широков, Волк, Макєєв, Ситніков, Хріпунов, Блейкер.

ЦСКА проти Автомобіліста

Статистика

Минулого сезону армійці були сильнішими в обох матчах регулярного чемпіонату, спочатку обігравши «Автомобіліст» на виїзді — 3:2, а потім вдома — 1:0. Водночас не можна сказати, що виїзні матчі з ЦСКА є великою проблемою для «Автомобіліста». З п'яти останніх поїздок до Москви «Автомобіліст» двічі виїжджав з перемогою, а ще в двох матчах програв з різницею всього в одну шайбу. Загалом у КХЛ суперники зустрічалися 25 разів, перевага армійців за здобутими перемогами величезна - 19 матчів ЦСКА виграв проти 6 "Автомобіліста".

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

На думку букмекера, армійський клуб має більше шансів на успіх у майбутній грі. Коефіцієнт на перемогу ЦСКА становить 2,11, тоді як можливий успіх «Автомобіліста» букмекерська контора 1xbet оцінює коефіцієнтом 3,15. В останніх п'яти матчах суперники тричі виходили за межі основного часу, варіант із нічиєю можна прийняти за 3,9. Цікаво виглядають котирування загальної ефективності команд: Тотал більше (4,5) - 1,75, Тотал менше (4,5) - 2,05. Встановіть 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Незважаючи на те, що «Автомобіліст» наразі йде вище в турнірній таблиці, фаворитом майбутнього матчу варто вважати армійців. «Урал» вже більше тижня грає в скороченому складі, тому в якийсь момент це почне позначатися на фізичному стані гравців. Більш того, грати з ЦСКА доведеться через день після матчу в Санкт-Петербурзі, де в нинішньому чемпіонаті нікому не доводиться легко. Свіжі армійці, особливо ті, хто грає на домашньому льоду, мають перемагати, продовжуючи свою переможну серію. Наш прогноз - на перемогу ЦСКА в основний час з коефіцієнтом 1,84.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0