Динамо Москва – СКА. Чим завершиться третя зустріч суперників у поточному чемпіонаті?

Пітерський СКА, який впевнено лідирує в чемпіонаті, наступної п'ятниці зіграє в Москві проти місцевого "Динамо". Зустріч фаворитів Західної конференції пройде на льоду столичної ВТБ Арени 28 жовтня.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Динамо Москва – СКА

Московське «Динамо»

Олексій Кудашов продовжує довіряти молоді, побудувавши з наявних у його розпорядженні хокеїстів цілком боєздатну команду. Песимістичні прогнози, які посипалися на команду після літнього розпродажу зірок, досі не справдилися. Навпаки, якщо кілька минулих чемпіонатів біло-блакитних цілком залежали від ігрової форми першої ланки Шипачова, то зараз кожна з ігрових ланок несе загрозу. Серйозний прогрес спостерігається у Джіошвілі, Рашевського, Сушко, Муранова, які минулого сезону в основному використовувалися як гравці ротації.

Невеликий спад у синьо-білих почався в другій половині жовтня, коли «Динамо» програло три матчі поспіль («Сибір» 3:4, ЦСКА 1:3 і «Локомотив» 2:4). Неприємна серія перервалася в Мінську, коли москвичі виграли білоруських одноклубників з мінімальним рахунком 1:0. Дещо тривожна ситуація з травмованими гравцями. Зараз у синьо-білому лазареті чотири хокеїсти (Менелл, Якимов, Ігумнов, Єфремов), кожен з яких є залізним гравцем основи. Тим не менш, «Динамо» впевнено входить до трійки найсильніших команд Західної конференції, набравши 31 очко, ділячи друге місце з земляками з ЦСКА.

СКА

І саме СКА лідирує не лише на Заході, а й у зведеній турнірній таблиці КХЛ. Пітерський клуб демонструє завидну стабільність, жодного разу не програвши двох матчів поспіль за два місяці чемпіонату. Всього в активі армійців дві поразки в 22 зіграних матчах, одну з яких завдали їм хокеїсти столичного "Динамо". Не дивно, що такі результати вже дозволили армійцям серйозно відірватися від прямих конкурентів. На даний момент в активі петербурзького клубу 41 очко, що на 10 очок більше ЦСКА і Динамо, і на 8 очок більше найкращої команди Східної конференції - магнітогорського Металурга.

Поки що СКА виглядає командою без недоліків. Травмованого на старті сезону Олександра Самонова впевнено замінив на воротах молодий Дмитро Ніколаєв, який одразу став одним із найкращих голкіперів Ліги за відсотком відбитих ударів. Чудово влаштувався в захисних складах Олександр Нікішин, який разом з досвідченим Ігорем Ожигановим є одним із найрезультативніших захисників Ліги. При цьому головною зіркою армійського клубу, а, мабуть, і всього чемпіонату в цілому став вихідець з «Нафтохіміка» Марат Хайруллін. 26-річний форвард вже набрав 23 очки (13 + 10) і за цим показником посідає друге місце в Лізі, поступившись одним балом лише Масеку з «Автомобіліста».

Динамо Москва – СКА

Статистика

Саме «Динамо» стало тим клубом, який завдав першої поразки пітерському СКА в цьому сезоні. Це сталося 24 вересня в Санкт-Петербурзі, коли динамівці перетворили нічию (1:1) в основний час на перемогу в серії буллітів. Це був уже другий поєдинок цих суперників у нинішньому чемпіонаті, у першому, який відбувся у Москві, армійці взяли участь, обігравши синьо-білих з рахунком 3:2.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Незважаючи на те, що майбутній матч пройде в Москві, букмекер віддає перевагу гостям, встановлюючи на перемогу СКА коефіцієнт 2,23. Для порівняння пропонується перемога «Динамо» з коефіцієнтом 3,35. нічийний результат – 3,8. Цікаво виглядають котирування щодо загальної ефективності команд: Тотал більше (4,5) - 2,02, Тотал менше (4,5) - 1,77. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Динамівці одні з небагатьох у поточному чемпіонаті зуміли відібрати очки у пітерського клубу. Повторити цей результат буде вкрай важко. Синьо-білі переживають нелегкі часи, програвши три з чотирьох останніх матчів. Натомість гра армійців, які лише за жовтень здобули дев’ять перемог. Наш прогноз на перемогу СКА в основний час з коефіцієнтом 2,23.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0