Ак Барс – ЦСКА. Чим завершиться ключовий матч дня?

Казань Татнефть Арена 1 листопада стане місцем проведення головного матчу наступного ігрового тижня в КХЛ. Місцевий «Ак Барс», який провів провальний сезон, спробує відкупитися перед своїми вболівальниками в грі з московським ЦСКА.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Ак Барс» – ЦСКА

Ак Барс

Казанський «Ак Барс» продовжує неприємно дивувати хокейну громадськість, слідуючи проблемами гри, виставляючи на загальний огляд внутрішньокомандний конфлікт. Один з найбільш високооплачуваних хокеїстів нинішнього складу Олександр Радулов, який повернувся з НХЛ в літнє міжсезоння, був вилучений з основного складу рішенням Олега Знарка, що ще раз говорить про серйозні проблеми клубу. Бари. Все це накладається на вкрай слабкий старт у чемпіонаті. Розрахунок на те, що Ак Барс додасть дистанції, набирає форму в ігровому процесі, поки не виправдовується. Навпаки, якщо у вересні за відсутності налагодженої гри «Барс» набирав очки завдяки високій індивідуальній майстерності окремих хокеїстів, то зараз і цього немає.

В останніх десяти матчах регулярного сезону Ак Барс має лише одну перемогу з рахунком 3:2 над Металургом при дев'яти поразках. Слабке виправдання Барсу – рівень суперників у цьому сегменті чемпіонату. Казанці по черзі грали з усіма лідерами Східної конференції, з деякими навіть двічі. Таким чином, «Ак Барс» ризикує найближчим часом опинитися за межами кубкової вісімки Східної конференції, зараз підопічні Олега Знарка з 22 набраними очками посідають восьме місце.

ЦСКА

До сезону армійці також увійшли досить важко, сповна відчувши так зване «постчемпіонське похмілля». Армійці, як і «Ак Барс», у якийсь момент балансували на порозі вісімки Кубка Західної конференції, встигаючи програти навіть таким суперникам, як китайський «Куньлунь». Було зрозуміло, що проблеми армійців тимчасові, і вже в жовтні підопічні Сергія Федорова вийшли на звичний рівень, який у минулому сезоні дозволив команді виграти Кубок Гагаріна.

В останніх десяти матчах армійці програли лише один раз, поступившись одноклубникам з Санкт-Петербурга, які продемонстрували приголомшливий рівень хокею в першій частині сезону. Знову запрацювала армійська атака, що у поєднанні з традиційно надійним захистом стало запорукою успішної гри ЦСКА у жовтні. Зараз у армійців переможна серія з дев'яти матчів, що відображається в турнірній таблиці. Зараз у ЦСКА 33 очки і поточне третє місце на Заході.

Ак Барс – ЦСКА

Статистика

Несподіваний факт, останні шість матчів поспіль у протистоянні «Ак Барс» – ЦСКА перемагають гості. Востаннє господарі перемагали у вересні 2019 року, коли в Москві сильнішим виявився ЦСКА з рахунком 3:2. У минулому сезоні команди зустрічалися тричі, армійці перемогли в Казані з рахунком 2:1, на що «Барса» відповіла двома виїзними перемогами 2:1 і 5:1. Загалом у КХЛ суперники зустрічалися 36 разів, 19-18, мінімальну перевагу за здобутими перемогами має «Ак Барс».

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська контора не бачить фаворита в майбутньому матчі, виставляючи майже однакові коефіцієнти 2,48 і 2,65 на перемогу кожної з команд. Можна розглянути варіант з нічиєю в основний час матчу, 1xbet пропонує схожий розвиток подій з коефіцієнтом 3,85. Щодо загального результату команд, то тут все цілком очікувано: Тотал більше (4,5) – 1,9, Тотал менше (4,5) – 1,87. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Незважаючи на очевидний факт ігрової кризи «Ак Барса», не можна сказати, що армійці мають помітну передматчеву перевагу. Олег Знарок — чудовий мотиватор, тож домашня гра з ЦСКА може стати точкою відліку, після якої справи «Ак Барса» підуть нагору. Наш прогноз – перемога «Ак Барса» з урахуванням овертайму та буллітів з коефіцієнтом 1,88.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0