Локомотив – Металург. Чи зможуть залізниці впоратися з лідером Східної конференції?

Ярославський "Локомотив" 3 листопада проведе домашній матч проти магнітогорського "Металурга". Зустріч з лідером Східної конференції відбудеться на льоду ярославської Арени 2000 "Локомотив".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Локомотив» – «Металург».

Локомотив

Після розмитого стартового відрізка чемпіонату «Локомотив» поступово набирав форму, тим самим повернувшись до лідерів Західної конференції. З очевидних плюсів залізничники знову стали надійно грати в захисті, що вже стає фірмовою рисою тренера Ігоря Нікітіна. У схожому стилі грали столичні армійці, колишня команда Нікітіна, з якою він домігся серйозних успіхів, тепер схожий стиль гри все частіше спостерігається в ярославській команді.

Останні дві гри регулярного сезону "Локомотив" провів на нуль, обігравши з мінімальним рахунком 2:0 ніжинське "Торпедо", а потім і мінське "Динамо" - 1:0. Головною зіркою цих матчів став голкіпер Іван Бочаров, який відбив 51 удар у власні ворота. На даний момент оборона «Локомотива» є третьою за надійністю в Лізі, за кількістю пропущених м'ячів залізничники поступаються лише пітерському СКА та уфімському «Салавату Юлаєву». Дві домашні перемоги поспіль дозволили залізничникам наблизитися до групи лідерів Східної конференції, тепер «Локомотив» із 33 очками йде четвертим, відстаючи від московського «Динамо», яке йде третім, лише на одне очко.

Металург

«Магнітогорськ», як і «Локомотив», досить важко увійшов у сезон, але до середини вересня набрав гідну ігрову форму, повернувшись на вершину турнірної таблиці Східної конференції. Свого часу єкатеринбурзький «Автомобіліст» був нарівні з «Металургом», але вже в жовтні провідний дует розпався, і «Металург» поступово почав відходити. На даний момент у підопічних Іллі Воробйова вже 37 очок, що на чотири очки більше найближчих переслідувачів з Уфи Салавата Юлаєва. При цьому відставання від абсолютного лідера чемпіонату Санкт-Петербурзького СКА становить уже десять очок, тож «Металург» за підсумками регулярного сезону все ще серйозно програє боротьбу за чемпіонство.

Нинішня ігрова форма «Металурга» вражає. У жовтні команда має лише три поразки, дві з яких припали на перший тиждень місяця. Зараз «Урал» планує чергову переможну серію, яка наразі нараховує чотири виграних матчі. Як і у «Локомотива», «Металург» у цих матчах має два чистих матчі (5:0 над «Барисом» і 3:0 над «Автомобілістом»), що ще раз говорить про ігровий баланс команди. «Металург» багато забиває, другий результат у Лізі, але це не за рахунок оборони, де за спинами захисників стоять досвідчені Кошечкін і Паскуале.

Локомотив – Металург

Статистика

У минулому чемпіонаті обидві зустрічі «Локомотива» та «Металурга» завершилися перемогою господарів. Почалося все в Ярославлі, де «Локомотив» розтрощив непримиренного суперника, здобувши мінімальну перемогу з рахунком 3:2. Матч у Магнітогорську розвивався за схожим сценарієм, з однією лише різницею – «Металург» переміг з рахунком 3:1. Загалом у КХЛ команди зустрічалися 30 разів, мінімальна перевага за кількістю здобутих перемог на стороні «Локомотива» — 16 проти 14 перемог «Металурга».

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Один з рідкісних матчів КХЛ, де букмекерська контора оцінює перемогу кожної з граючих команд з абсолютно рівним коефіцієнтом - 2,5. Нічия за підсумками основного часу матчу пропонує букмекерська контора 1xbet з коефіцієнтом 3,95. Що стосується очікуваної результативності в майбутньому матчі, то тут котирування такі: Тотал більше (4,5) - 1,65, Тотал менше (4,5) - 2,21. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Обидві команди в останніх матчах показали, що цілком здатні згорнути гру, зігравши на нуль у захисті. По-перше, така раціональність притаманна «Локомотиву», а ось «Металург», при всій своїй схильності до атакувального хокею, навряд чи зіграє авантюрно на майбутній складній виїзді. Ми очікуємо від команд закритої гри, де не можна розраховувати на гольову феєрію. Наш прогноз: тотал менше 5,5 з коефіцієнтом 1,55.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0