Борис проти Витязя. Чим завершиться виїзна серія для підмосковної команди?

"Витязь" завершує виїзну серію матчем в Астані 8 листопада. Зустріч із «Барисом» відбудеться на льоду місцевої «Барис-Арени».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Барис» проти «Витязь».

Борис

Борис продовжує лихоманити, команда з Казахстану не може зіграти хоча б кілька матчів поспіль на звичному рівні. Здавалося б, чергова група північноамериканських легіонерів пройшла адаптаційний період і повністю влилася в командні формування Бориса, але необхідного результату досі немає. Турнірну дистанцію чемпіонату підопічні Андрія Скабелки проходять химерною синусоїдою, де є місце виїзній перемозі над «Ак Барсом» 3:2, за якою відразу йде домашня поразка 0:5 від «Куньлуня».

Неприємним для «Бариса» виявився кінець жовтня, протягом якого команда зазнала п’яти поразок поспіль. Неприємна серія перервалася 1 листопада в домашньому матчі проти «Сибіру», коли «Барис» переміг з рахунком 3:1. Але наступну домашню гру «Барис» знову провалив, програвши з рахунком 1:4 прямому конкуренту по Східній конференції владивостоцькому «Адміралу». Ця поразка стала для «Бариса» вже 15-ою в цьому сезоні, тоді як в активі команди лише 12 перемог. Тим не менш, «Барис» все ще тримається кубкової вісімки на Сході, з 25 набраними очками посідає лише восьме місце.

Витязь

Підмосковний клуб несподівано для багатьох відмінно стартував у чемпіонаті, стабільно набираючи очки. При обмеженому бюджеті після провального минулого сезону В’ячеславу Буцаєву вдалося створити цілком боєздатну команду. Ще раз варто відзначити керівництво команди, яке успішно спрацювало на трансферному ринку. Тріо легіонерів – Вілсон, Граовац, Рой одразу стали ключовими у складі команди «Витязя», взявши на себе роль лідерів.

При цьому було видно, що Буцаєв вичавлює зі своїх підопічних максимум можливого, і Витязь не міг уникнути ігрового спаду. Так і сталося, друга половина жовтня для «Витязя» виявилася провальною. У восьми матчах команда Підмосков'я зазнала сім поразок, обігравши в цьому турнірному відрізку лише китайський "Куньлунь". Команда помітно сіла фізично, до того ж у «Вітязі» охопила епідемія травм, тому серія поразок була певною мірою очікуваною. Серія невдач була перервана в Челябінську, де в грі з місцевим «Трактором» «Витязь» досить несподівано зумів забити п'ять м'ячів, здобувши гостьову перемогу з рахунком 5:2. Розвинути успіх не вдалося, вже в наступному матчі на виїзді «Вітязь» поступився «Авангарду» з рахунком 1:3, знову залишившись без очок. Таким чином,

Борис проти Витязя

Статистика

Несподіваний факт, останні шість матчів поспіль у протистоянні «Ак Барс» – ЦСКА перемагають гості. Востаннє господарі перемагали у вересні 2019 року, коли в Москві сильнішим виявився ЦСКА з рахунком 3:2. У минулому сезоні команди зустрічалися тричі, армійці перемогли в Казані з рахунком 2:1, на що «Барса» відповіла двома виїзними перемогами 2:1 і 5:1. Загалом у КХЛ суперники зустрічалися 36 разів, 19-18, мінімальну перевагу за здобутими перемогами має «Ак Барс».

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Судячи з котирувань ставок, шанси на перемогу у «Бариса» значно вищі. Коефіцієнт на перемогу «Бариса» становить 2,26, тоді як перемога гостей оцінюється коефіцієнтом 3. В останніх 10 очних матчах цих суперників п’ять разів в основний час переможець не виявлявся, варіант з нічиєю можна взяти за 3,65. Що стосується продуктивності, то є невелике відхилення в бік загального перевищення: Тотал більше (4,5) - 1,77, Тотал менше (4,5) - 2,02. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Обидві команди переживають важкі часи, потрапивши в серйозну функціональну діру в другій половині жовтня. Таким чином, у майбутньому матчі на перший план виходить результат, про красиву гру поки не йдеться. Обидві команди намагатимуться максимально виключити ризик зі своїх дій, в першу чергу розраховуючи на надійну гру в захисті. Наш прогноз: Тотал менше 5 з коефіцієнтом 1,72.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0