Динамо Москва – Спартак. Хто виграє столичне дербі?

14 листопада на столичній «ВТБ Арені» відбудеться найстаріше вітчизняне хокейне дербі – «Динамо» – «Спартак». Господарями буде «Динамо».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Динамо Москва – Спартак

Московське «Динамо»

Після досить потужного старту в чемпіонаті, а свого часу «синьо-білі» впевнено посідали друге місце на Заході, зараз підопічні Олексія Кудашова дещо підтягнулися фізично, що одразу позначилося на результатах команди. І якщо в домашніх матчах «Динамо» продовжує набирати очки, то на виїзді столичний клуб програв вже чотири матчі поспіль. Характерною в цьому плані є остання виїзна серія синьо-білих на трасі Далекий Схід – Новосибірськ. На Далекому Сході «Динамо» двічі програло з однаковим рахунком 1:2, по черзі програвши «Адміралу» та «Амуру». Серія невдач продовжилася в Новосибірську, де синьо-білі у грі проти місцевої «Сибіру» зуміли пропустити одразу п’ять м’ячів, у свою чергу відповівши лише трьома своїми.

Тим не менш, турнірна таблиця «Динамо» досить міцна, команда набагато ближче до групи лідерів, ніж до аутсайдерів конференції. Зараз у біло-синіх 36 очок, що відповідає четвертій позиції в турнірній таблиці Західної конференції. Попереду у «Динамо» три домашні матчі з середняком чемпіонату, тож є чудова нагода серйозно поповнити свій очковий багаж.

Спартак

Буквально днями «Спартак» став третім клубом КХЛ, який у поточному чемпіонаті був змушений піти на відставку тренера. З Борисом Мироновим червоно-білі досить впевнено стартували в чемпіонаті, часом набираючи очки навіть всупереч логіці гри. Було зрозуміло, що так тривати весь час не може і в якийсь момент удача відвернеться від червоно-білих. Саме це сталося в період з жовтня по листопад. «Спартак» продовжив безпрограшну серію з шести поразок поспіль, не набравши в цих матчах жодного очка. Останньою краплею стала невдала гра в Мінську, де «Спартак» поступився місцевому «Динамо» з рахунком 2:3.

На принциповий поєдинок проти ЦСКА спартаківців вивів Олексій Заварухін, який працював у тренерському штабі Бориса Миронова. Несподівано для всіх «Спартаку» вдалося влаштувати справжню сенсацію, фактично без тренера здолавши одного з лідерів чемпіонату. Вирішальний удар забив Матвій Засєда, який цього сезону по-справжньому відзначився у дорослому хокеї. Ця перемога дозволила «Спартаку» повернутися до вісімки найсильніших на Заході, з 29 набраними очками спартаківці лише замикають кубкову вісімку конференції.

Динамо Москва – Спартак

Статистика

Останні три сезони суперництво «Динамо» і «Спартака» триває з перемінним успіхом, команди чергують перемоги з поразками. Так, минулого року кожна з команд виграла домашній матч, Динамо з рахунком 6-3, Спартак 4-1. Напередодні старту нинішнього чемпіонату «Динамо» та «Спартак» провели товариський матч, у якому синьо-білі перемогли з рахунком 4:2. Загальна статистика ігор «Динамо» і «Спартака» в КХЛ наразі нараховує 40 поєдинків, у «Динамо» більше перемог – 25, «Спартак» переміг у 15 матчах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Незважаючи на серію невдач, букмекерська контора вважає «Динамо» фаворитом майбутнього матчу. Коефіцієнт на перемогу біло-блакитних становить 1,67, тоді як можливий успіх «Спартака» можна прийняти за 4,7. Варіант із нічиєю в основний час матчу цього разу пропонується з коефіцієнтом 4,2. Що стосується загальної результативності, то все цілком очікувано, тотал більше 4,5 пропонується з коефіцієнтом 2,04, тотал менше 4,5 - 1,76. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Спартак» переживає серйозну ігрову кризу, і навіть перемога над ЦСКА не повинна нікого вводити в оману. Атака не працює, в середньому команда забиває менше двох голів за матч, захист далеко не безгрішний. На тлі «Спартака» більш виграшно виглядає «Динамо» з налагодженою схемою гри, чого зараз не спостерігається у «червоно-білих». Крім того, «Динамо» потребує реабілітації за невдалий виїзд, який обернувся трьома поразками. Наш прогноз: «Динамо» виграє в основний час з коефіцієнтом 1,67.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0