ЦСКА проти Адмірала. Чи варто чекати чергової сенсації з Далекого Сходу?

Чинні володарі Кубка Гагаріна - столичні армійці 15 листопада прийматимуть владивостоцький "Адмірал". Гра пройде на домашній арені столичного клубу.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ЦСКА – «Адмірал».

ЦСКА

Після досить потужного старту в чемпіонаті, а свого часу синьо-білі впевнено посідали друге місце на Заході, зараз підопічні Олексія Кудашова дещо підтягнулися фізично, що одразу позначилося на результатах команди. І якщо в домашніх матчах «Динамо» продовжує набирати очки, то на виїзді столичний клуб програв вже чотири матчі поспіль. Характерною в цьому плані є остання виїзна серія синьо-білих на трасі Далекий Схід – Новосибірськ. На Далекому Сході «Динамо» двічі програло з однаковим рахунком 1:2, по черзі програвши «Адміралу» та «Амуру». Серія невдач продовжилася в Новосибірську, де синьо-білі у грі проти місцевої «Сибіру» зуміли пропустити одразу п’ять м’ячів, у свою чергу відповівши лише трьома своїми.

Тим не менш, турнірна таблиця «Динамо» досить міцна, команда набагато ближче до групи лідерів, ніж до аутсайдерів конференції. Зараз у біло-синіх 36 очок, що відповідає четвертій позиції в турнірній таблиці Західної конференції. Попереду у «Динамо» три домашні матчі з середняком чемпіонату, тож є чудова нагода серйозно поповнити свій очковий багаж.

Адмірал

Далекосхідний клуб вступив у сезон одним із головних аутсайдерів, маючи обмежене фінансування та серйозні кадрові проблеми. Початок чемпіонату лише підтвердив ці побоювання, підопічні Леоніда Тамбієва мужньо билися в кожному матчі, але брак майстерності позначився – «Адмірал» набагато частіше програвав, ніж здобував перемог. Як і у випадку з ЦСКА, якісний прорив стався в жовтні, коли «Адмірал» почав досить стабільно набирати очки. В першу чергу варто відзначити гру «Адмірала» в обороні, за 30 зіграних матчів команда пропустила лише 56 голів, тобто в середньому менше двох голів за гру. За цим показником «Адмірал» займає друге місце в Лізі, програвши два голи лише уфімському «Салавату Юлаєву».

Зараз «Адмірал» продовжує свою переможну серію, яка наразі налічує п'ять матчів. Варто звернути увагу на рівень переможених суперників, «Адмірал» послідовно переміг «Барис» 4-1, «Динамо» Москва 2-1, СКА 3-1 і «Трактор» Челябінськ двічі 1-0 і 3-0. Таким чином, «моряки» піднялися на четверте місце в Східній конференції, набравши 39 очок, відстаючи на одне очко від «Металурга» та двох лідируючих «Салавата Юлаєва» та «Автомобіліста».

ЦСКА проти Адмірала

Статистика

Судячи зі статистики, ЦСКА – вкрай незручний суперник для Адмірала. Лише двічі далекосхідці розгромили армію, і обидві ці перемоги сталися на домашньому льоду у Владивостоці. У минулому сезоні суперники зустрічалися двічі, і обидва матчі завершилися з однаковим рахунком 2:1 на користь столичних хокеїстів. Вдалось командам зіграти і в цьому чемпіонаті, 8 жовтня у Владивостоці армійці помітно зміцнилися, здобувши розгромну перемогу з рахунком 4:1.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворит майбутньої гри очевидний, коефіцієнт на перемогу армійців в основний час становить 1,43, тоді як можливий успіх «Адмірала» оцінюється в 6,6. Не варто виключати нічию в кінці основного часу, 1xbet пропонує такий розвиток подій з коефіцієнтом 4,9. Що стосується загального результату команд, то тут котирування такі: Тотал більше (4,5) - 1,90, Тотал менше (4,5) - 1,88. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У цьому сезоні «Адмірал» виступає вражаюче, але все ж не варто забувати, що більшість перемог команда здобула вдома. Тепер нам потрібно вирушити до Москви, де в суперництві з ЦСКА буде вкрай важко взяти хоча б очко. Листопад армійці розпочали не найкращим чином і тепер потрібно відбирати втрачені очки. При цьому поразки очікувати не варто, «Адмірал» – найбільш «низова» команда Ліги, яка вже 11 матчів поспіль не пропускає більше двох голів за матч. Наш прогноз – перемога ЦСКА + тотал голів менше 5,5 з коефіцієнтом 1,98.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0