Ак Барс проти СКА. Чим складеться для лідера чемпіонату візит до Казані?

Казанський "Ак Барс", який перебуває в горі, 17 листопада вдома прийме пітерський СКА. Зустріч з одноосібним лідером чемпіонату відбудеться на льоду казанської Татнефть Арени.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Ак Барс» – СКА

Ак Барс

Саме казанський клуб варто визнати головним розчаруванням першої частини регулярного чемпіонату. Перед початком чемпіонату більшість експертів називали «Ак Барс» головним фаворитом турніру, принаймні за іменами команда не поступалася нікому в Лізі. Насправді проект «Ак Барс» із залученням вікових зірок з тріском провалюється, не спрацювала і ставка на Олега Знарка, який, за загальними враженнями, повністю втратив контроль над своїми підопічними. Рідкісні спалахи вдалої гри змінюються безнадійною серією сірих матчів, в яких команда не влаштовує ні грою в атаці, ні в захисті.

Здавалося б, на початку листопада «Барс» намацав гру, здобувши дві перемоги поспіль над «Салаватом Юлаєвим» 2:1 і «Северсталлю» 4:3. Але вже в наступних матчах все повернулося на круги своя, три поразки поспіль (від «Нафтохіміка» 3-4, «Торпедо» 4-6 і «Авангарда» 3-4) і говорити про відродження «Ак Барса» було явно передчасно. Про чемпіонство зараз не йдеться, Барса ризикує залишитися без плей-офф, якщо найближчим часом команда не почне стабільно набирати очки. Зараз «Ак Барс» займає лише сьоме місце на Сході, з 29 очками випереджаючи на два очки дев'ятий челябінський «Трактор».

СКА

Якщо «Ак Барс» все більше розчаровує, то СКА, навпаки, видав відмінний стартовий відрізок, вже після третини чемпіонату серйозно відриваючись від прямих конкурентів. Після двох стартових місяців чемпіонату армійці зазнали лише двох поразок при 22 перемогах. Було зрозуміло, що в якийсь момент відбудеться певний спад у грі, для петербуржців це сталося під час гостьової поїздки Владивосток-Хабаровськ-Новосибірськ. Здавалося б, не найсильніший суперник, але армійцям вдалося привезти з цієї поїздки лише одне очко, здобувши нічию в основний час у матчі проти «Амура». Три поразки поспіль не особливо змінили турнірний розклад пітерського клубу, СКА як і раніше лідирує не тільки в Західній конференції,

Певною проблемою для СКА може стати велика кількість травмованих хокеїстів. У списку постраждалих наразі Галімов, Ніколаєв, Пашнін, Швець-Роговой, Цицюра. Ситуація з голкіперами незрозуміла, Дмитро Ніколаєв продовжує відновлюватися, а буквально днями керівництво СКА обміняло Олександра Самонова на голкіпера «Северсталі» Владислава Подяпольського. Тож цілком ймовірно, що у грі проти «Ак Барса» місце у воротах пітерського клубу займе 18-річний Сергій Іванов.

Ак Барс проти СКА

Статистика

У минулому сезоні суперники зустрічалися двічі, при цьому обмінявшись гостьовими перемогами. СКА виявився сильнішим у Казані 4-3, на що Барса відповіла власною перемогою в Санкт-Петербурзі 3-1. Судячи зі статистики, відхід до Казані не є чимось страшним для армії. З останніх 10 виїзних матчів у шести СКА переміг «Ак Барс». За загальною кількістю перемог у цьому протистоянні також попереду Петербург: у 33 матчах у СКА 18 перемог, у «Ак Барса» — 15.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

У майбутньому матчі явного фаворита немає. Судячи з котирувань ставок, шанси на перемогу команд приблизно рівні: перемога «Ак Барса» - 2,75, перемога СКА - 2,4. Варіант з екстра-таймом теж цілком вірогідний, можна поставити на нічию в кінці основного часу за 4.2. Водночас букмекер налаштований на результативний хід поєдинку, про що свідчать котирування базового тоталу забитих м’ячів: Тотал більше (4,5) – 1,61, Тотал менше (4,5) – 2,28. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Обидві команди наближаються до очного поєдинку після серії поразок, тому на кону, окрім набраних очок, стоїть і репутація клубу. Навряд чи хтось із суперників наважиться на відверту гру, швидше за все, нас чекають хокейні шахи, де все може вирішити одна-єдина помилка. Наш прогноз - Загальна кількість забитих голів менше 5,5 з коефіцієнтом 1,58.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0