Спартак – ЦСКА. Чи візьмуть армійці реванш за нещодавню поразку в дербі?

Третій очний матч поточного чемпіонату між «Спартаком» і ЦСКА відбудеться 18 листопада в Москві, на льоду «Мегаспорт Арени».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Спартак» – ЦСКА

«Спартак»

Червоно-білі «Спартак» стали третім клубом Ліги, який змінив тренера протягом сезону. З Борисом Мироновим «Спартак» непогано почав чемпіонат, але жовтневий ігровий спад, який вилився в шість поразок поспіль, став фатальним для наставника. Головною претензією до Миронова стала вкрай слабка гра в атаці, менше за «Спартак» у КХЛ забив лише «Амур», а далекосхідці зіграли на два матчі менше. Виправити поразку викликали Ігоря Гришина, який починав сезон у спартаківському фарм-клубі «Хімік».

Після відставки Миронова "Спартак" провів дві гри, залишивши неоднозначне враження. Атака поки що не вражає, але завдяки обороні та максимальній самовіддачі хокеїстів у цих матчах вдалося взяти максимально можливу кількість очок. У свою чергу були обіграні два столичні клуби, зустрічі з якими мають принциповий характер для червоно-білих. В основний час армійці були обіграні з рахунком 2:1, а в грі з «Динамо» спартаківці упустили перевагу в два голи, дозволивши супернику перевести гру в овертайм. У булліті удача була на боці «Спартака» – Хохлачов, Вишневський, Циплаков, Старченко реалізовували свої спроби, а Патрік Рибар зумів відбити два удари. Ці дві перемоги дозволили «Спартаку» повернутися до вісімки кращих на Заході,

ЦСКА

Армійці ЦСКА також потрапили в невелику функціональну діру на початку листопада, зумівши програти три матчі поспіль не найтитулованішим суперникам (Нафтохімік 3-4, Локомотив 2-3 і Спартак 1-2). Чорна смуга була перервана 13 листопада, коли під гарячу руку армійців опинилося мінське «Динамо». Армійці негарно зіграли в обороні, пропустивши п'ять м'ячів, але з лишком компенсували ці проблеми власною реалізацією, відправивши відразу вісім голів у ворота Мінська. Робота над помилками була проведена і вже в наступному матчі армійці зіграли на нуль у захисті, закинувши при цьому у ворота «Адмірала» два безвідповідних м’ячі.

Після цих двох перемог підопічні Сергія Федорова знову повернулися в боротьбу за інший армійський клуб - СКА з Санкт-Петербурга, лідируючи в чемпіонаті зі значним відривом. Зараз ЦСКА йде другим на Заході, відстаючи від одноклубників з Санкт-Петербурга на 11 очок на 43 очки.

Спартак – ЦСКА

Статистика

На нинішньому чемпіонаті команди вже двічі грали між собою, і обидва поєдинки виявилися надзвичайно впертими. 26 вересня в основний час переможець не виявився, і лише в овертаймі влучний кидок Сергія Плотникова приніс армійцям перемогу з рахунком 3:2. Тиждень тому «Спартак» взяв реванш, незважаючи на власні проблеми, обігравши армійців з рахунком 2:1. Майбутній матч буде для 49 команд КХЛ, при цьому серйозна перевага на боці армійців, які здобули перемогу в 32 матчах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська контора не вірить у другий успіх «Спартака» поспіль у столичному дербі, поставивши на перемогу ЦСКА коефіцієнт 1,68, тоді як шанси червоно-білих на успіх оцінюють у 4,5. В останніх трьох матчах між цими суперниками основний час двічі завершувався внічию, можна поставити на інший мирний результат з коефіцієнтом 4,3. При цьому 1xbet вірить, що суперники покажуть результативний хокей: Тотал більше (4,5) - 1,76, Тотал менше (4,5) - 2,04. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Важко припустити, що ЦСКА наступить на ті самі граблі двічі. Рівень майстерності армійських хокеїстів помітно вищий і лише банальна недооцінка суперника може завадити ЦСКА взяти реванш за нещодавню поразку. Мотивація армійців зашкалює, «Спартак» традиційно відноситься до розряду принципових суперників. Наш прогноз - на перемогу ЦСКА в основний час з коефіцієнтом 1,78.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0