Витязь – ЦСКА. Чи продовжать армійці переможну серію?

У неділю, 20 листопада, підмосковний "Витязь" зіграє з найкращою командою минулого сезону - столичним ЦСКА. Гра пройде на домашній арені «Витязя» в Балашихі.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Витязь" – ЦСКА

Витязь

Підмосковна команда Витязь дещо знизила обороти порівняно зі стартом сезону. Хоча це не критично, але створений очковий запас дозволяє «Витязю» потрапити у вісімку найсильніших команд Західної конференції, але є певний ризик покинути зону плей-офф найближчим часом. Зараз у «Витязя» 34 очки і шосте місце на Заході. У спину дихають відразу три команди - "Спартак", "Динамо" Мінськ і "Северсталь", маючи в активі 32, 31 і 30 очок відповідно.

В останніх п'яти матчах чемпіонату команда Підмосков'я зуміла взяти лише чотири очки, вигравши два. Жертвами «Вітязя» стали «Барис», обіграний на виїзді з рахунком 3:2, і ніжинське «Торпедо». З «Автозаводцями» основний час матчу завершився внічию 1:1, удача посміхнулася «Витязю» в овертаймі, коли вже на другій хвилині Володимир Галузін поставив переможну крапку в матчі. У цьому відрізку чемпіонату було більше невдач, «Витязь» програв три матчі, пропустивши в них одразу 12 голів. Матчі проти «Авангарду» 1:3, «Автомобіліста» 1:4 та «Нафтохіміка» 4:5 завершилися провалом. Крім того, підопічні В'ячеслава Буцаєва на домашньому льоду в Балашисі поступилися «Автомобілісту» і «Витязю».

ЦСКА

Армійці поступово, протягом сезону, набирають форму, наближаючись до минулорічного зразка, що дозволило команді виграти Кубок Гагаріна. Жовтень виявився майже ідеальним для ЦСКА, коли армійці зробили 11-матчеву переможну серію, серйозно підскочивши вгору в турнірній таблиці. На початку листопада, коли підопічні Сергія Федорова програли в трьох матчах поспіль («Нафтохімік» 3-4, «Локомотив» 2-3 і «Спартак» 1-2), спостерігався невеликий результативний спад, але вже в наступних матчах підтвердили свій високий клас. . Під гарячу руку потрапило мінське «Динамо», у ворота якого армійці закинули відразу 8 голів. Водночас варто відзначити далеко не грішну гру ЦСКА в обороні – п'ять пропущених м'ячів і перемога 8-5. Вже в наступній грі столичні хокеїсти грали значно жорсткіше, зумівши зберегти свої ворота в недоторканості в матчі з «Адміралом». Як результат,

Зараз команди в турнірній таблиці Західної конференції ділять 11 очок, але при цьому ЦСКА зіграв на три гри менше, тож розрив потенційно може скоротитися до п'яти очок. Крім того, СКА переживає помітну кризу в грі, в останніх п'яти матчах пітерці програли чотири рази, тому вся боротьба за чемпіонство на Заході ще попереду.

Витязь – ЦСКА

Статистика

На нинішньому чемпіонаті команди вже двічі грали між собою, і обидва поєдинки виявилися надзвичайно впертими. 26 вересня в основний час переможець не виявився, і лише в овертаймі влучний кидок Сергія Плотникова приніс армійцям перемогу з рахунком 3:2. Тиждень тому «Спартак» взяв реванш, незважаючи на власні проблеми, обігравши армійців з рахунком 2:1. Майбутній матч буде для 49 команд КХЛ, при цьому серйозна перевага на боці армійців, які здобули перемогу в 32 матчах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

1xbet пропонує такі коефіцієнти на результат основного часу цього матчу: перемога «Витязя» - 4.3, нічия - 4.1, перемога ЦСКА - 1.75. Також варто звернути увагу на загальний результат команд, базовий тотал для КХЛ 4.5 цього разу пропонується з такими лапками: Тотал більше (4.5) - 1.76, Тотал менше (4.5) - 2.03. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Порівнювати рівень гри хокеїстів цих команд немає сенсу. «Вітязь» демонструє максимальну віддачу та оптимальну фізичну форму, з якою в останніх матчах явні проблеми. Армійці після серії невдалих матчів похитнулися і тепер виходять в чергову серйозну серію матчів без поразок. Фаворит очевидний - ЦСКА має взяти наступні два очки в цьому сезоні. Наш прогноз - на перемогу ЦСКА в основний час з коефіцієнтом 1,75.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0