Салават Юлаєв - Автомобіліст. Чи перерветься в цьому матчі чорна смуга уфимського клубу?

У важкій ситуації Салават Юлаєв 25 листопада проведе домашній матч проти лідера Східної конференції - єкатеринбурзького Автомобіліста. Зустріч відбудеться на льоду «Уфа Арени».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Салават Юлаєв проти Автомобіліста

Салават Юлаєв

Першу частину чемпіонату уфимці «Салават Юлаєв» грають вкрай нерівно, видавши кілька неоднозначних відрізків. Вже у вересні команда зробила серію з п'яти поразок у семи стартових матчах, тим самим відкотившись на самий кінець турнірної таблиці. Здавалося, відставка Віктора Козлова неминуча, дебют екс-форварда на тренерській ниві явно не вдався. Проте вже у другій половині вересня уфімці почали повільно додавати, регулярно набираючи очки. На початок листопада «Салават» вже впевнено входив у групу лідерів Східної конференції разом з «Металургом» і «Автомобілістом», посідаючи місце в трійці лідерів.

Все раптово зламалося в середині листопада, і матчі домашньої серії стали проблематичними. Почалося все з фіаско в матчі з омським «Авангардом», коли уфімцям не вистачило всього пари хвилин до перемоги. Далі – більше, ще три домашні поразки поспіль, в тому числі від ХК «Сочі», з великим відривом від найгіршої команди поточного чемпіонату. Неприємності «Уфи» продовжилися і на виїзді, 1-4 у грі з «Барисом» і 1-2 з «Металургом». Таким чином, тепер «Салават» має шість поразок поспіль і команда вилетіла з трійки, набравши 41 очко, посідаючи п'яте місце.

Автомобіліст

У якийсь момент «Автомобіліст» і «Салават Юлаєв» йшли паралельно по турнірній дистанції, змагаючись за лідерство на Сході. Але якщо «Уфа» не встигала за заданим темпом, то «Автомобіліст» як і раніше непогано разом з магнітогорським «Металургом» займає проміжне перше місце в Східній конференції. Зберегти перевагу «Автомобілісту» допомогла феєрична кінцівка матчу проти «Трактора», коли «Урал», програючи 0:2, зумів відігратися в третьому періоді, а Еберт забив другий гол за секунду до кінця основного часу. Розв'язка гри настала на четвертій хвилині овертайму, коли точний удар Джессі Блейкера дозволив «Автомобілісту» здобути чергову вольову перемогу в чемпіонаті.

Таким чином, «Автомобіліст» зберіг перевагу над «Металургом» у два очки, набравши до цієї хвилини 48 очок. Уральці мають чудову атаку, де варто відзначити нападника збірної Німеччини Брукса Майсека. У Мачека вже 38 очок, що робить форварда найкращим бомбардиром поточного сезону. Перемога в Челябінську стала для «Автомобіліста» сьомою поспіль, що ще раз говорить про відмінну ігрову форму «Уралу».

Салават Юлаєв - Автомобіліст

Статистика

Перша гра цих суперників у поточному сезоні завершилася несподівано крупною виїзною перемогою «Салавата Юлаєва» в Єкатеринбурзі. Уфімцев забив чотири м'ячі без відповіді, зумівши зберегти свої ворота в недоторканості. Загальна статистика відносин «Салавата Юлаєва» і «Автомобіліста» в КХЛ на даний момент налічує 40 матчів, мінімальна перевага за кількістю здобутих перемог на боці уфимського клубу. «Салават Юлаєв» здобув 21 перемогу, а «Автомобіліст» – 19 перемог.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Незважаючи на затяжну серію поразок, букмекерська контора продовжує вірити в уфимський клуб, виставивши на перемогу «Салавата Юлаєва» коефіцієнт 2,42. Для порівняння, можлива перемога «Автомобіліста» оцінюється в 2,7, варіант із нічиєю можна прийняти за 3,7. Якщо розглядати очікувану результативність команд у цій грі, то тут 1xbet пропонує такі котирування: Тотал більше (4.5) - 1.73, Тотал менше (4.5) - 2.09. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Суперники підходять до майбутнього поєдинку в діаметрально протилежному настрої - «Уфа» програла шість матчів поспіль, а «Автомобіліст» переміг лише в семи останніх матчах. Але будь-яка серія коли-небудь закінчується, і тут велика ймовірність того, що уфимці вже готові до перемоги, тим більше, що грати доведеться перед своїми вболівальниками. В останньому матчі з «Металургом», незважаючи на поразку, уфімці мали відчутну перевагу, майже двічі перевернувши Магнітку. Наш прогноз – перемога «Салавата Юлаєва» з урахуванням овертайму та буллітів з коефіцієнтом 1,85.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0