Ак Барс – Сибір. Чи візьме "Барса" реванш за недавню поразку в Новосибірську?

В останній осінній день «Ак Барс», прийшовши до тями, зіграє з новосибірською «Сибір’ю». Гра прямих конкурентів у Східній конференції пройде в Казані, на льоду місцевої «Татнефть Арени».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Ак Барс» – «Сибір».

Ак Барс

Все частіше зі табору казанського клубу лунають новини про можливу відставку головного тренера Олега Знарка. Глобальна закупівля зірок під час літнього міжсезоння передбачала відповідний результат, але поки команда навіть частково не опрацювала фінанси, які були виділені на формування складу. Власне, вже зараз можна говорити про те, що «Ак Барс» провалив регулярний сезон, мова не йде про перше місце в турнірній таблиці Східної конференції, вихід у плей-офф під питанням.

Останній п'ятиматчевий відрізок чемпіонату казанський клуб провів вдало, взявши сім очок з десяти можливих. Особливо варто відзначити домашню перемогу з рахунком 5-2 над одноосібним лідером чемпіонату – пітерським СКА. «Барис» також був побитий з рахунком 2-1 і ХК «Сочі» з рахунком 6-2. Провалом завершилися виїзні матчі в Омську та Новосибірську, де підопічні Олега Знарка поступилися «Авангарду» з рахунком 1:2 та «Сибіру» відповідно з рахунком 2:4. Таким чином, «Ак Барс» зумів закріпитися в кубковій вісімці Східної конференції, посівши сьоме місце з 36 набраними очками.

Сибір

Якщо в нинішньому чемпіонаті від «Ак Барса» очікувалася боротьба за чемпіонство, то «сибірякам» у кращому випадку відводилася роль одного з претендентів на вихід у плей-офф. Насправді поки що все навпаки. «Сибір» практично ідеально пройшов осінній відрізок чемпіонату, стабільно набираючи очки. Андрій Мартем'янов ставить своїм підопічним прагматичний хокей, з чітким акцентом на захист. «Сибір» забиває небагато – в середньому 2,5 голи за гру, але цілком компенсує це чудовою грою в захисті, пропускаючи в середньому близько двох голів за гру, що є другим результатом на Сході.

В останніх п'яти матчах регулярного сезону сибіряки виграли чотири, набравши в цьому відрізку 8 очок. Єдина поразка – у виїзному матчі в Ярославлі, де сибіряки поступилися «Локомотиву» із сухим рахунком 0:3. На виїзді з однаковим рахунком 1:2 програли мінське "Динамо" та уфимський "Салават Юлаєв", вдома "Ак Барс" - 4:2, "Амур" - 4:1. Зараз «Сибір» веде відчайдушну боротьбу за місце в трійці найкращих команд Східної конференції, набравши 45 очок і посівши четверте місце. При цьому відставання від лідера конференції «Автомобіліста» становить лише чотири очки, тому команда з Новосибірська за певних сценаріїв цілком здатна посісти перше місце.

Ак Барс – Сибір

Статистика

Майбутній матч стане 43-м для суперників, який пройде в рамках жеребкування КХЛ. За кількістю здобутих перемог відчутну перевагу мав «Ак Барс», казанці були сильнішими в 27 матчах, програвши «Сибіру» 15 зустрічей. З останніх 10 матчів цих команд в Казані «Ак Барс» виграв сім, при цьому перевага казанців жодного разу не перевищувала двох м'ячів. Буквально тиждень тому суперники зустрічалися в Новосибірську, і господарі зуміли здобути вольову перемогу з рахунком 4:2, програючи по ходу матчу 0:2.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

У майбутньому матчі букмекерська контора на боці «Ак Барса», встановивши на перемогу господарів в основний час коефіцієнт 1,84. Майже рівні котирування на нічию та перемогу гостей, нічия – 3,9, перемога Сибіру – 4,0. А ось щодо очікуваного результату, то тут думка букмекера така - і тотал під 4,5, і тотал понад 4,5 пропонуються з однаковими коефіцієнтами 1,9. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Незважаючи на те, що «Сибір» стоїть вище в турнірній таблиці, фаворитом майбутнього матчу все одно варто вважати «Ак Барс». «Барса» поступово набирає необхідні кондиції, останнім часом перемагає набагато частіше, ніж програє. Крім того, «Сибір», за великим рахунком, є домашньою командою, яка набагато успішніше виступає на рідному льоду в Новосибірську. Наш прогноз: «Ак Барс» переможе в основний час з коефіцієнтом 1,84.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0