Металург – ЦСКА. Чим завершиться чергова зустріч минулорічних фіналістів Кубка Гагаріна?

Магнітогорська "Арена Металург" 2 грудня стане місцем проведення центрального матчу наступного ігрового дня в КХЛ. Місцевий «Металург» на домашньому льоду прийматиме чинного володаря Кубка Гагаріна московський ЦСКА.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Металург» – ЦСКА

«Металург»

Магнітогорський «Металург» провів першу частину листопада не найкращим чином, допустивши чотириматчевий провал. Певною мірою виправданням може служити складний календар у цьому відрізку чемпіонату, який визначив суперниками «Металурга» московське «Динамо», «Локомотив», СКА та «Авангард». Серія невдач коштувала «Металургу» лідерства на Сході, «Автомобіліст» скористався осічкою, очоливши турнірну таблицю конференції.

Ігрова криза «Металурга» не затягнулася. У наступних шести матчах регулярного чемпіонату «Магнітка» взяла 11 очок з 12 можливих, лише раз поступившись в овертаймі «Автомобілісту». В останній грі підопічні Іллі Воробйова вдосталь похизувалися над «Куньлунем», розгромивши на виїзді китайський клуб з рахунком 6:1, а після першого періоду «Магнітогорець» поступався в рахунку 0:1. Після цієї перемоги «Металург» максимально скоротив відставання від лідируючого «Автомобіліста», набравши 50 очок, поступившись прямому конкуренту лише одним балом. Новосибірська Сибір дихає в спину Металургу, відстаючи від Магнітогорська на три очки.

ЦСКА

Армійці, як і «Металург», наразі йдуть другими у своїй конференції, маючи майже однакову кількість очок – 51. Ще одна паралель із «Металургом» – не менш невдалий початок листопада. Армійська криза була трохи коротшою і коштувала трьох програних матчів. У столичному дербі підопічні Сергія Федорова по черзі програли "Нафтохіміку" - 3-4, "Локомотиву" - 2-3 і "Спартаку" - 1-2. Після цього армійці видали серію з чотирьох переможних матчів, яка була перервана в Санкт-Петербурзі великою поразкою від місцевого СКА з рахунком 2-6. По суті, та гра стала вирішальною в боротьбі за лідерство на Заході, у разі успіху столичні скоротили відставання від пітерських одноклубників до мінімуму.

Наразі двох армійців розділяє 10 очок, тому ЦСКА більше варто думати про збереження другої позиції, ніж про боротьбу за чемпіонство. А тут все набагато складніше. Перевага над майбутнім третім ярославським «Локомотивом» мінімальна і становить лише одне очко. Становище армійців ускладнює травма провідного захисника Даррена Дітца, отримана ним у грі проти СКА. За попередніми прогнозами, Дітц буде змушений пропустити близько місяця, тобто в кращому випадку його вихід на лід варто очікувати ближче до Нового року.

Металург – ЦСКА

Статистика

Ще свіжа в пам'яті минулорічна битва цих суперників у фіналі Кубка Гагаріна. «Металург» вів у серії з рахунком 3:1, але потім зумів програти три матчі поспіль, віддавши тим самим почесний трофей армійському клубу. Нинішній регулярний сезон ці команди відкривали стиковим матчем 1 вересня, і знову успіх був на боці армійців. Домашня перемога ЦСКА з рахунком 6:2 стала 23-ю для армійців за весь час суперництва цих команд у КХЛ. На одну перемогу менше у "Металурга", а останнім часом у Москві успішніше грає "Магнітогорськ".

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська контора 1xbet пропонує такі котирування результатів матчу: перемога «Металурга» в основний час – 2.55, нічия – 3.85, перемога ЦСКА – 2.55. Букмекерська контора не виділяє явного фаворита, залишаючи кожному із суперників рівні шанси на успіх. Щодо результативності, то цього разу є невеликий ухил у бік великої кількості забитих м’ячів: Тотал більше (4,5) – 1,79, Тотал менше (4,5) – 2,02. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Нас чекає зустріч приблизно рівних за рівнем команд, де удача може посміхнутися кожному із суперників. І все-таки шанси «Металурга» на перемогу виглядають кращими. Магнітогорці шукають реваншу за торішню принизливу поразку у фіналі Кубка Гагаріна, коли "Металург" не зміг зробити вирішальний крок, програвши в трьох матчах поспіль. Тепер домашні трибуни рухатимуть вперед хокеїстів «Металурга», і це має стати ключовим фактором у майбутньому матчі. Наш прогноз – перемога «Металурга» з урахуванням овертайму та буллітів з коефіцієнтом 1,9.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0