Ак Барс – Динамо Москва. Хто з суперників візьме два очки в цьому матчі?

Казанський "Ак Барс" завершує черговий ігровий тиждень домашнім поєдинком зі столичним "Динамо". Гра відбудеться 4 грудня на льоду місцевої «Ак Барс Арени».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Ак Барс» – «Динамо» Москва

Ак Барс

Казанський клуб робить чергову спробу вибратися з трясовини, куди загнали себе зірки «Ак Барса» на чолі з маститим Олегом Знарком. Здавалося б, домашня перемога над одноосібним лідером чемпіонату - пітерським СКА мала б надати хокеїстам "Ак Барса" додаткового поштовху, але вкотре це виявилося разовим спалахом. Потім послідували дві виїзні поразки від «Авангарду» 1:2 та «Сибіру» 2:4, які вкотре показали, що проблеми «Барсу» нікуди не поділися. У Казані немає навіть мінімального натяку на будь-яку стабільність, що, враховуючи насичений календар, є своєрідним вироком команді.

Минулого тижня «Барса» вдома розгромила «Сочі» з рахунком 6:2 і, здавалося б, мала взяти повний реванш у «Сибіру» за недавню поразку в Новосибірську. Але насправді «Ак Барс» знову провалився, знову негарно зігравши в обороні. Поразка з рахунком 3-6 – це вже 20-та в цьому сезоні, при цьому лише 15 здобутих перемог. Звучить неочікувано, але зараз головне завдання «Ак Барса» – зберегти місце в кубковій вісімці, що гарантує вихід у плей-офф. Наразі «Барс» посідає сьоме місце на Сході, маючи 36 очок, випереджаючи дев’ятий «Барис» лише на три очки.

Динамо Москва

Не найкращим чином справи йдуть у столичного «Динамо», але тут на руку команді очковий запас, який їй вдалося створити завдяки вдалій грі на старті чемпіонату. Певною мірою на не найкращі результати команди вплинули кадрові проблеми, коли до травмованих гравців додалися хворі, що помітно знекровило синьо-білих. Олексій Кудашев був змушений випустити на лід вчорашню молодь, що не могло не вплинути на результат.

В останніх десяти матчах календарної першості синьо-білі програли сім разів, зумівши здобути лише три перемоги. При цьому варто враховувати рівень суперників у цьому відрізку чемпіонату, столичний клуб не грав ні з одним із фаворитів, встигнувши поступитися «Адміралу», «Амуру», мінському «Динамо». Після такого невдалого виступу в листопаді питання про збереження в групі лідерів не стоїть, зараз «Динамо» посідає лише п'яте місце в турнірній таблиці Західної конференції, відстаючи від лідера СКА вже на 20 очок.

Ак Барс – Динамо Москва

Статистика

В особистих зустрічах суперники стріляють серіями. З 2019 по 2021 рік перемагав «Ак Барс», вигравши чотири зустрічі поспіль із загальною різницею м’ячів 15-4. Потім настав час для хокеїстів «Динамо», які виграли три останні матчі, в тому числі і на старті поточного чемпіонату з рахунком 2:0. Як показує статистика, домашній лід не дає Барсу особливої переваги. Вдома в Казані «Ак Барс» виграв 10 матчів із 18, дозволивши «синьо-білим» здобути 8 виїзних перемог.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

У найближчій грі букмекер віддає перевагу господарям льоду, встановлюючи на перемогу «Ак Барса» в основний час коефіцієнт 1,89. Шанси на перемогу гостей значно менші, 1xbet пропонує коефіцієнт 3,8 на такий розвиток подій. Не будемо виключати можливу нічию, був запропонований схожий варіант з оцінкою 3,9. З точки зору очікуваної продуктивності все цілком очікувано: Тотал більше (4,5) - 1,86, Тотал менше (4,5) - 1,95. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Обидві команди перебувають у відчутній ігровій кризі, але якщо у випадку з «Ак Барсом» проблеми більше психологічного характеру, то у столичної команди до ігрових проблем додалися кадрові. У команді багато хворих, а головною втратою можна вважати відсутність канадського форварда Еріка О'Делла, найкращого бомбардира «Динамо» цього сезону. Казанці потрібно взяти два очки, і домашній матч проти безкровного суперника – найкращий варіант для цього. Наш прогноз: «Ак Барс» переможе в основний час з коефіцієнтом 1,89.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0