Автомобіліст проти Адмірала. Що покажуть команди після перерви в чемпіонаті?

Після півторатижневої паузи регулярний чемпіонат КХЛ відновиться 19 грудня матчем у Єкатеринбурзі, де місцевий «Автомобіліст» прийме «Адмірал» із Владивостока.

Наші експертні прогнози та аналіз на тему «Автомобіліст проти Адмірала».

Автомобіліст

Для уральського клубу десятиденна пауза в чемпіонаті була недоречною. «Автомобіліст» зробив чудовий хід, програвши лише двічі в останніх 15 матчах. Такий якісний прорив на турнірній дистанції дозволив підопічним Миколи Заварухіна не тільки піти на паузу в якості лідера Східної конференції, але й створити досить серйозний гольовий майданчик, залишивши прямих конкурентів далеко позаду. «Автомобіліст» впевнено лідирує на Сході, випереджаючи на 7 очок магнітогорський «Металург», що посідає друге місце, на 59 очок. Ще один знаковий для уральців - пітерський СКА, який лідирує в підсумковій таблиці чемпіонату КХЛ, випереджаючи "Автомобіліст" на 10 очок.

Спочатку до національної збірної для участі в традиційному Кубку Першого каналу був викликаний лише один хокеїст «Автомобіліста» — форвард Анатолій Голишев. Але буквально за кілька днів до початку турніру стало відомо про травму хокеїста, тому Голишев залишився в розпорядженні клубу і, швидше за все, пропустить майбутній матч проти «Адмірала». Решта лідерів клубу, в тому числі найкращі бомбардири чемпіонату Брукс Майсек і Стефан Да Коста, знаходяться в строю, тож «Автомобіліст» налаштований продовжити переможну серію.

Адмірал

Далекий Схід став одним із головних сюрпризів першої частини чемпіонату, маючи обмежені можливості, показавши досить якісний хокей. На даний момент «Адмірал» є найкращою захисною командою Ліги, пропустивши лише 75 голів у 40 іграх. Чудову гру демонструє голкіпер Микита Серебряков, який має відсоток відбитих кидків 94,9, що є найкращим показником серед усіх воротарів Ліги в поточному чемпіонаті. Впевнена гра Серебрякова привернула увагу тренерського штабу збірної Росії. 27-річний голкіпер вперше в кар'єрі отримав виклик до збірної на Кубок Першого каналу.

До відходу на паузу в чемпіонаті «Адмірал» тричі грав зі своїми географічними сусідами з Хабаровська - хокейним клубом «Амур». З шести можливих очок підопічні Леоніда Тамбієва взяли три, один раз вигравши з рахунком 3:1 і двічі поступившись 0:2 і 2:3 в овертаймі. На даний момент «Адмірал» впевнено потрапляє в кубкову вісімку Східної конференції, набравши 49 очок і займаючи п'яте місце. Від дев'ятого місця є пристойний відрив у 12 очок, і якщо «Адмірал» не провалить другу частину регулярного сезону, то мрія про плей-офф стане реальністю.

Автомобіліст проти Адмірала

Статистика

За весь час виступу «Адмірала» в КХЛ команда лише двічі залишала Єкатеринбург переможцем, причому одну з перемог здобула в цьому сезоні. 30 жовтня «Адмірал» у своїй звичній манері затримав атаку «Автомобіліста», здобувши мінімальну перемогу з рахунком 2:1. При цьому загальна статистика особистих зустрічей з великим відривом на користь «Автомобіліста», з 17 зустрічей «Урал» виграв 13, залишивши Далекому Сходу лише чотири матчі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська контора не дуже вірить в повторний успіх «Адмірала» в Єкатеринбурзі, пропонуючи «Автомобілісту» в основний час коефіцієнт 1,62. Для порівняння, букмекер оцінює шанси на успіх Адмірала в 4,8. Варіант із нічиєю в кінці основного часу можна прийняти як 4.4. Котирування базового тоталу КХЛ 4.5 цього разу такі: Тотал більше (4.5) - 1.78, Тотал менше (4.5) - 2.03. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Навряд чи ця пауза в чемпіонаті виб'є «Автомобіліст» з переможної колії, «Урал» зробив чудовий хід, перемігши більш маститих суперників як вдома, так і на виїзді. «Адмірал» не буде винаходити колесо, обравши модель гри, яка принесла їм успіх у першій частині чемпіонату. Максимально сувора гра в захисті, з рідкісними спробами втекти в контратаку. Це дозволить «Адміралу» уникнути серйозної поразки, але вищий клас господарів повинен взяти своє, і «Автомобіліст» візьме наступні два очки. Наш прогноз – перемога «Автомобіліста» + Тотал менше 5,5 з коефіцієнтом 2,38.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0