СКА проти ЦСКА. Хто переможе у битві двох армійських команд?

Третє "армійське дербі" поточного сезону цього разу пройде в Санкт-Петербурзі. Саме там, у Льодовому палаці, 21 грудня зіграють бій лідери Західної конференції СКА та ЦСКА.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу СКА проти ЦСКА

СКА

Пітерська команда може сміливо записати першу частину регулярного сезону в актив. Підопічні Романа Ротенберга провели запеклий двомісячний стартовий період, одразу забезпечивши собі відчутне очкове лідерство в турнірній таблиці. У перших 25 матчах чемпіонату СКА програв лише двічі, одразу визначивши себе головним фаворитом нинішнього чемпіонату. Новачки ідеально вписалися в ігрову концепцію пітерського клубу. Придбані в міжсезоння Нікішин, Жафяров, Хайруллін без особливої напруги вийшли в лідери клубу, набравши 95 очок за три вже результативності.

Єдиний серйозний невдалий відрізок у чемпіонаті для пітерців припав на листопад, коли армійці програли шість із восьми зіграних матчів. Але ця невдача носила швидше локальний характер, згодом армійці знову зібралися, видавши до перерви в чемпіонаті серію з шести переможних матчів поспіль. Така переможна серія лише зміцнила лідерські позиції армійців, тепер у СКА вже 69 очок, що на 15 більше, ніж у найближчого конкурента по Західній конференції.

ЦСКА

Одним із конкурентів є якраз другий армійський клуб – московський ЦСКА. Столичні армійці тривалий час були другими в Західній конференції, але невдалий відрізок перед паузою в чемпіонаті дозволив ярославському «Локомотиву» обійти ЦСКА в турнірній таблиці. За минулі десять днів чемпіонату армійці двічі програли вдома омському «Авангарду» 2:3 і нижегородському «Торпедо» 2:4, а також на виїзді магнітогорському «Металургу» 1:2. Ця сумна серія була розбавлена єдиною перемогою над відвертим аутсайдером ХК «Сочі», якого армійці обіграли на виїзді з рахунком 4:2.

Серія поразок відкинула підопічних Сергія Федорова на третє місце, тепер у ЦСКА 53 набрані очки. Відіграти лідируючого СКА на 16 очок практично неможливо, тому головне завдання ЦСКА – повернути друге місце. Столичний клуб від ярославського «Локомотива» відокремлює лише одне очко, тож найближчим часом армійці цілком можуть повернутися на другу позицію.

СКА проти ЦСКА

Статистика

Майбутня зустріч двох армійців стане для них ювілейною, сотою в розіграші КХЛ. Поки що перевага в п'ять перемог на боці СКА, пітерці здобули перемогу в 52 матчах, а столичні армійці були сильнішими в 47 іграх. У нинішньому сезоні СКА і ЦСКА провели два стикових матчі, один в Москві і один в Санкт-Петербурзі. Обидва матчі завершилися на користь петербурзьких армійців, СКА спочатку виграв на виїзді з рахунком 3:2, а місяць тому здобув впевнену перемогу на домашньому льоду, розгромивши столичну команду з рахунком 6:2.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

У майбутній битві між двома грандами вітчизняного хокею букмекерська контора віддає перевагу господарям, виставляючи на перемогу СКА в основний час коефіцієнт 2,19. Подібний результат на користь ЦСКА попередньо оцінюється в 3,30, нічию можна прийняти за 4,0. Що стосується очікуваної ефективності, то цього разу 1xbet пропонує такі котирування: Тотал більше (4,5) - 1,57, Тотал менше (4,5) - 2,35. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Останніми роками не так часто, але явним фаворитом майбутнього дербі є саме СКА. У петербуржців майже ідеально збалансована команда, де загроза може виходити з кожної ланки. Столичний клуб у цьому плані помітно поступається пітерським одноклубникам, які четвертий місяць перебувають у пошуках оптимальних ігрових комбінацій. Також не варто зайвий раз нагадувати, який подразник для пітерців ЦСКА, тому ні про яку недооцінку суперника не може бути й мови. Наш прогноз на перемогу СКА в основний час з коефіцієнтом 2,19.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0