Локомотив – ЦСКА. Хто переможе в битві сусідів по турнірній таблиці?

У п'ятницю, 23 грудня, на льоду Ярославської Арени 2000 "Локомотив" відбудеться центральний матч дня. Місцеві московський "Локомотив" і московський ЦСКА в очній суперечці зіграють проміжну другу позицію в турнірній таблиці Західної конференції.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Локомотив» – ЦСКА

Локомотив

Головна новина останніх днів із табору «залізничників» — продовження ще на два сезони контракту з Ігорем Нікітіним, який уже другий рік очолює «Локомотив». Логіка в цьому рішенні є, якщо в минулому сезоні Нікітін тільки познайомився з командою, то вже поточний чемпіонат показує, що «Локомотив» поступово знову перетворюється в одного з лідерів вітчизняного хокею. Як і всі команди Нікітіна, «Локомотив» веде майже ідеальну гру в обороні, що часто відбувається на шкоду атакувальним діям.

Так, у першій частині чемпіонату «Локомотив» був лише 13-м за кількістю забитих м’ячів (в середньому 2,5 за матч), а ось за пропущеними м’ячами опинився на чистому другому місці після «Адмірала» (1,9 м’яча за матч). матч). Такий дисбаланс в ігрових схемах не вплинув негативно на результати команди, першу частину чемпіонату «Локомотив» завершив на другому місці в Західній конференції, маючи в активі 54 очки, поступившись лише пітерським армійцям. Перша гра після перерви припала на домашній матч проти аутсайдера чемпіонату – ХК «Сочі». Пропустивши шайбу в середині першого періоду, «Локомотив» у своєму звичному стилі все ж дотиснув суперника, забивши два голи в заключній двадцятихвилинці.

ЦСКА

Саме з армійцями пов’язані найкращі роки тренерської роботи нинішнього тренера «Локомотива» Ігоря Нікітіна. Зараз ЦСКА очолює Сергій Федоров, який починав свою зіркову кар'єру в армійському клубі. Федоров вже зарекомендував себе як клубний тренер, саме під його керівництвом столичні армійці минулого сезону взяли головний трофей – Кубок Гагаріна. Нинішній чемпіонат столичний клуб розпочав не так яскраво, що, втім, очікувалося. ЦСКА не перша команда, яка зіткнулася з так званим «постчемпіонським синдромом».

Тим не менш, до жовтня армійці помітно додали, поступово наблизившись до групи лідерів. До кінця листопада підопічні Федорова були вже другими на Заході, серйозно наблизившись до одноклубників з Санкт-Петербурга. Утримати друге місце армійцям завадив невдалий грудневий відрізок, коли команда програла три з чотирьох зіграних матчів. Перший матч після перерви армійці провели в Мінську, де, незважаючи на те, що пропустили першими, зуміли здобути крупну перемогу над місцевим «Динамо» з рахунком 5:1. Таким чином, ЦСКА тепер третій на Заході, відстаючи від СКА на 16 очок і лише на одне від Локомотива.

Локомотив – ЦСКА

Статистика

Обидва матчі цих суперників у нинішньому чемпіонаті завершилися з однаковим рахунком 3:2. Що характерно, обидва рази перемогли гості. Так, 11 вересня в Ярославлі армійці перемогли з таким рахунком, але «Локомотив» відповів власною гостьовою перемогою 7 листопада. Загальний баланс зустрічей «Локомотив» — ЦСКА в КХЛ на даний момент такий — 56 матчів зіграли, у "Локомотива" 22 перемоги, у ЦСКА - 34.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

На думку букмекерської контори, явного фаворита в майбутній грі немає. Шанси на перемогу у кожної команди рівні, про що красномовно говорить коефіцієнт на перемогу - 2.50, саме такий коефіцієнт на перемогу "Локомотива" і ЦСКА - 2.65 виставляють експерти 1xbet. Варіант на нічию можна прийняти за 3,60. Котирування загальної ефективності команд цього разу такі: Тотал більше (4,5) - 2,02, Тотал менше (4,5) - 1,79. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Локомотив» — одна з найбільш «базових» команд Ліги, 23 з 41 зіграних матчів із сумарним балом менше 4,5. Зараз в гості приїжджає ЦСКА, і ярославська команда явно не наважиться зіграти з ним у відкритий хокей. Про це свідчить і очна статистика, з останніх 10 очних матчів команди провели 6 матчів, забивши менше 5 голів. Наш прогноз: Тотал менше 4,5 з коефіцієнтом 1,79.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0